ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Η μεγαλύτερη Πανελλήνια διάκριση στο IONIAN TV - Τρεις συνεχόμενες χρονιές στο ψηλότερο σκαλοπάτι (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:34:00 μ.μ. |
Η μεγαλύτερη Πανελλήνια διάκριση στο IONIAN TV -  Τρεις συνεχόμενες χρονιές στο ψηλότερο σκαλοπάτι (βίντεο)
Την υψηλότερη διάκριση πανελληνίως κατέκτησε και το 2018 το IONIAN TV, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στην φετινή διοργάνωση των Regional Media Awards 2018 στην ενότητα Περιφερειακή Τηλεόραση.


Μια σπουδαία διοργάνωση και εκδήλωση, από την Boussias Communications, στην οποία αποτυπώθηκε το στίγμα της πρωτοποριακής αντίληψης για την ενημέρωση, επιμόρφωση και ψυχαγωγία, που διαρκώς εξελίσσεται και αναπτύσσεται, ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, κοινωνίας και πολιτών. Πλέον μπορούμε να μιλάμε για έναν καλοσχηματισμένο ισορροπημένο θεσμό τον οποίο αγκαλιάζουν συνεχώς τόσο τα ποιοτικά περιφερειακά και τοπικά μέσα ενημέρωσης, όσο και η αγορά.
Στην Π. Ζ. Πελοποννήσου Ν. Στερεάς και Ιονίων Νησιών η μεγάλη διάκριση

Το IONIAN κατέθεσε 12 υποψηφιότητες στις συνολικά 17 κατηγορίες των βραβείων και πήρε 11 πρώτα βραβεία (gold) και 1 δεύτερο βραβείο (silver) στην ενότητα περιφερειακή τηλεόραση. Στην φετινή διοργάνωση συμμετείχαν πάνω από 12 περιφερειακά κανάλια και αρκετές αυτόνομες τηλεοπτικές παραγωγές, με πάνω από 100 υποψηφιότητες που δημιούργησαν σοβαρό ανταγωνισμό.
Η άθροιση των αποτελεσμάτων, στο τέλος της βραδιάς, προσέδωσε στο ΙΟΝΙΑΝ TV, το Grand Regional TV Award 2018, που σημαίνει την υψηλότερη διάκριση περιφερειακού τηλεοπτικού καναλιού στην Ελλάδα! H πανελλαδική αυτή πρωτιά και το 2018, ήρθε στην Περιφερειακή τηλεοπτική ζώνη 6 της Πελοποννήσου – Νοτίου Ιονίου και Νοτίου Στερεάς Ελλάδος στην οποία ανήκει το ΙΟΝΙΑΝ.
Περιεχόμενο, ποιότητα, κοινωνική ευθύνη, δημιουργική ομάδα

Το τηλεοπτικό κανάλι, συνεχίζει τα τελευταία χρόνια την σταθερή του πορεία στην περιφέρεια, έχοντας καταφέρει να αποτελέσει τον πρωταγωνιστή με την εγκυρότητα και την αμεσότητα του σε όλους τους τομείς, με τα δελτία ειδήσεων, τις ενημερωτικές του εκπομπές, την στήριξη του πολιτισμού και το ψυχαγωγικό του πρόγραμμα, αλλά και την ευαισθησία σε πολλά κοινωνικά ζητήματα.
Ο διευθυντής του καναλιού Σπύρος Καμπιώτης, την στιγμή της παραλαβής του μεγάλου βραβείου, τόνισε την σημασία να υπηρετείς τις κοινωνίες, αναφέρθηκε έντονα στις καινοτομίες, την εξωστρέφεια, στο ποιοτικό περιεχόμενο και το τρόπο που αυτό τοποθετείται σε ένα περιφερειακό μέσο, την αγάπη των ανθρώπων της περιφέρειας στα μέσα τους, αφιέρωσε το βραβείο σε όλους του συναδέλφους που παράγουν ποιοτικό περιεχόμενο και δημιουργούν θέσεις εργασίας και τέλος ευχαρίστησε όλη την σπουδαία  ομάδα και οικογένεια του ΙΟΝΙΑΝ, που χάρη σε αυτήν, για τρίτη συνεχή χρονιά η επιβράβευση είναι κορυφαία!
Tο ΙΟΝΙΑΝ έρχεται ακόμα ένα βήμα πιο κοντά  στην επίτευξη του οράματος για την ολοκλήρωση ενός μεγάλου, έγκυρου και ανεξάρτητου Περιφερειακού Τηλεοπτικού Μέσου, χωρίς εξαρτήσεις και νοοτροπίες το παρελθόντος.
Follow... Us!
Οι 12 ενότητες βράβευσης του ΙΟΝΙΑΝ

·        Gold Βραβείο στην ενότητα TV, κατηγορία: Content/Best Original Reporting Άλλη Άποψη | Υδρογονάνθρακες και Τουρισμός
·        Gold Βραβείο στην ενότητα TV, κατηγορία: Content/Vertical Content – Εσωτερικές παραγωγές ειδικής και εξειδικευμένης θεματολογίας
·        Gold Βραβείο στην ενότητα TV, κατηγορία: Content/Best Public Interest – 10ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση | Περιφέρεια Πελοποννήσου
·        Gold Βραβείο στην ενότητα TV, κατηγορία: Content/BBest Serial / Movie / Documentary Production – Εκπομπή: Travel Life
·        Gold Βραβείο στην ενότητα TV, κατηγορία: Advertising/Multiplatform
5η Έκθεση Καινοτομίας Patras IQ ...Στο Δρόμο της Καινοτομίας
·        Gold Βραβείο στην ενότητα TV, κατηγορία: Advertising/Below the Line Communication
Event:
Πρόσωπα της Χρονιάς 2017
·        Gold Βραβείο στην ενότητα TV, κατηγορία: Communication & Marketing/Best Online Community
Ionian Channel Social Network
·        Gold Βραβείο στην ενότητα TV, κατηγορία: Communication & Marketing/Best Ιnnovative Product Launch
Just Play IONIAN
·        Gold Βραβείο στην ενότητα TV, κατηγορία: Digital Media/Tablet & Smartphones
 Ionian Smart Watch
·        Gold Βραβείο στην ενότητα TV, κατηγορία: Content/Best Broadcast
ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2018
·        Gold Βραβείο στην ενότητα TV, κατηγορία: Advertising/Product Placement
Business Stories
·        Silver Βραβείο στην ενότητα TV, κατηγορία: Communication & Marketing/Κοινωνική Προσφορά / CSR
“Όλοι μαζί... μια Αγκαλιά”
Ο πανελλαδικός τίτλος Grand TV Award
Τα βραβεία του ΙΟΝΙΑΝ παρέλαβε παρουσία εκατοντάδων εκπροσώπων μέσων ενημέρωσης της ελληνικής περιφέρειας, ο Διευθυντής Σπύρος Καμπιώτης, καθώς επίσης ο  Διευθυντής Marketing και Εταιρικής Ευθύνης Διονύσης Μήλεσης, οι δημοσιογράφοι Γεωργία Καλαμαρά, Νατάσα Τραγουστή, Ελένη Κίτσιου, ο τηλεσκηνοθέτης και τεχνικός διευθυντής Κώστας Μαρσέλης και η Ευγενία Καμπιώτη.
“Τα περιφερειακά κανάλια έχουν ποιοτικό περιεχόμενο που δημιουργούν άνθρωποι και ομάδες. Κάνουμε καινοτομίες και δεν αρκούμαστε μόνο στην ψηφιακή τεχνολογία. Ο θεσμός των βραβείων μας κάνει πιο δυνατούς ώστε στην καθημερινότητα, το ρεπορτάζ, το μάρκετινγκ και τόσα άλλα να ανεβαίνουμε επίπεδο και ένα σκαλοπάτι πιο πάνω. Αυτό το βραβείο είναι μια πολύ μεγάλη ευθύνη για να μπορέσουμε κάθε στιγμή να δείξουμε τι αξίζουμε. Τα βραβεία μας τα αφιερώνω σε όλους όσοι εργάζονται σκληρά καθημερινά στο ΙΟΝΙΑΝ για αυτό το ποιοτικό αποτέλεσμα” είπε ο Σπύρος Καμπιώτης.
Παράλληλα ο ίδιος ευχαρίστησε, όλους όσοι τον πίστεψαν και συνεχίζουν να τον στηρίζουν, τους εμπνευστές, την κριτική επιτροπή και το διοργανωτή (Boussias Communications), της μοναδικής βραδιάς, που θα αποτελέσει τη συνέχεια της αγωνιστικής άμιλλας και ποιοτικής προσπάθειας για τα  Μέσα της περιφέρειας.
Τα Regional Media Adwards
Με πρωταγωνιστές τα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα (Εφημερίδες, Περιοδικά, Τηλεόραση, Ραδιόφωνο & sites) την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, στις 19:30, στην καρδιά της Αθήνας και στον πολυχώρο Gazarte, ολοκληρώθηκε η διοργάνωση των Regional Media Awards με παρουσιαστή το δημοσιογράφο Πέτρο Κουμπλή, όπου, για τρίτη συνεχόμενη φορά, όλοι είχαν την μοναδική ευκαιρία να αναδείξουν την δυναμική τους στην ευρύτερη αγορά της Επικοινωνίας.
Tην εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δημήτρης Κορδεράς, Διευθυντής Εκδόσεων, της Boussias Communications και ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων, Κωνσταντίνος Σταματάκης. Επίσης παρευρέθηκε και απευθυνε χαιρετισμό ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος αναφερόμενος “στο σημειολογικό χαρακτήρα των περιφερειακών μέσων, το δυναμικό παρόν και την ξεκάθαρη θέση που θα έχουν στο μέλλον. Πρέπει να υπάρχουν γιατί έχουν κυρίαρχη σχέση με τις τοπικές κοινωνίες και είναι ο καλύτερος εκφραστής τους και η αξία τους είναι τεράστια για να οικοδομήσουμε κάτι σωστό και ελκυστικό στο μέλλον για όλους”.

Οι Ενότητες

Οι ενότητες περιελάμβαναν: Α. Press (Εφημερίδες – Περιοδικά) - B. Radio - Γ. TV
Δ. Digital Media - Grand Awards (στο Μέσο εκείνο που συγκέντρωσε την μεγαλύτερη βαθμολογία από τους πόντους που προέκυψαν από το σύνολο των βραβείων που θα έχει συγκεντρώσει στις διαφορετικές κατηγορίες υποψηφιότητας).

Regional Media Forum 2018
Πρόκειται για την τρίτη διοργάνωση των συγκεκριμένων βραβείων του Marketing Week της Boussias Communications, τα οποία έτυχαν θερμής υποδοχής για ακόμα μια χρονιά, καταγράφοντας σχεδόν διπλάσιες υποψηφιότητες από πέρυσι και ραγδαία αύξηση στους μοναδικούς συμμετέχοντες οργανισμούς και εταιρείες.
Η φετινή διοργάνωση ήρθε ακόμα πιο αναβαθμισμένη, καθώς περιέλαβε και το Regional Media Forum ’18, το οποίο πραγματοποιήθηκε λίγο πριν την τελετή απονομής. Σε αυτό συμμετείχαν καταξιωμένοι εκπρόσωποι μέσων ενημέρωσης, θεσμικών φορέων, αλλά και μεγάλοι διαφημιζόμενοι και media specialist agencies οι οποίοι μέσα από συζήτηση panel ανέδειξαν τις μεγάλες προκλήσεις και ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν σήμερα τα Περιφερειακά και Τοπικά ΜΜΕ. Επίσης ποια είναι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα αλλά και οι ανασταλτικοί παράγοντες στην ενίσχυση της διαφημιστικής απορρόφησης των Τοπικών Μέσων.
Το 1ο πάνελ που συντόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου, Πρόεδρος της ΕΙΗΕΑ και μέλος της ΕΝΡΑ είχε ως θέμα “Προβλήματα, ευκαιρίες και προκλήσεις στη λειτουργία και ανάπτυξη των Τοπικών & Περιφερειακών Μέσων”. Το 2ο Πάνελ που συντόνισε ο Δημήτρης Κορδεράς, Διευθυντής Εκδόσεων, της Boussias Communications και συμμετείχε ο CEO του ΙΟΝΙΑΝ Σπύρος Καμπιώτης είχε θέμα “Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των Περιφερειακών & Τοπικών ΜΜΕ αλλά και ανασταλτικοί παράγοντες στην ενίσχυση της διαφημιστικής τους απορρόφησης”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ