ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Δόθηκε η εκκίνηση για τον αγώνα 10 χλμ του "Παλαμηδείου Άθλου 2018" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:59:00 π.μ. | | |
Δόθηκε η εκκίνηση για τον αγώνα 10 χλμ του "Παλαμηδείου Άθλου 2018" (βίντεο)
Εκκίνηση για τον αγώνα δρόμου των 10 χλμ. του Παλαμηδείου Άθλου δόθηκε το πρωί της Κυριακής στις 9:30.


Στο αγώνα ανάμεσα στους αθλητές που έλαβαν μέρος έτρεξε ο πρωταθλητής Γρηγόρης Σκουλαρίκης και Α΄ Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Δημάκος, ενώ την εκκίνηση έδωσαν από κοινού, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Ν.Αναστασίου, ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Χ. Ζέρβας και το μέλος του ΣΕΓΑΣ Γ. Μπόλας
Τα 10 χλμ. αποτελούνται από διαδρομή επίπεδη και εύκολη, ό,τι πρέπει για τους αθλητές που θέλουν να καταγράψουν το προσωπικό τους ρεκόρ!!
Η διαδρομή φέρει την πιστοποίηση της Παγκόσμιας Ένωσης Μαραθωνίων (AIMS). Οι επιδόσεις είναι επίσημες και πιστοποιημένες από τον ΣΕΓΑΣ!
Το πρόγραμμα των αγώνων συνεχίζεται ως εξης:

Εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 3 χλμ.10:45
Εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 1,5 χλμ.11:30
Εκκίνηση Castle Run12:45
Απονομές 11:00 – 13:00
Παλαμήδειος Άθλος

Ο μοναδικός αγώνας στην Ελλάδα με την αγωνιστική άνοδο του πιο δοξασμένου κάστρου σε περιμένει να δοκιμάσεις και εσύ τα όριά σου! Σύνολο απόστασης: 5 χλμ., αγώνας ειδικών απαιτήσεων.
Το πρώτο μέρος (850μ. με απότομη ανωφέρεια) αποτελείται από την ανάβαση στο ιστορικό κάστρο από τα 999 σκαλοπάτια του μύθου και τη διάσχιση του κάστρου. Το δεύτερο μέρος (4,15 κατηφορικά χιλιόμετρα) περιλαμβάνει την κάθοδο μέσω της ασφαλτοστρωμένης διαδρομής μέχρι τον τερματισμό στο κέντρο του Ναυπλίου. Ο «Παλαμήδειος Άθλος» είναι αγώνας ειδικών απαιτήσεων για έμπειρους δρομείς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ