ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Ναύπλιο: Εντυπωσιακά ξεκίνησε το "12ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Μαχητικών Τεχνών"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:38:00 μ.μ. | | |
Ναύπλιο: Εντυπωσιακή ξεκίνησε το "12ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Μαχητικών Τεχνών"
Εντυπωσιακή έναρξη του 12ου Παλαμήδειου Πρωταθλήματος Μαχητικών Τεχνών που διεξάγεται στο Ναύπλιο και στο κλειστό γυμναστήριο.
Οι αγώνες ξεκίνησαν από το πρωί του Σαββάτου και στις 12.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή έναρξης των αγώνων μέσα σε έντονα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, αφού το 12ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο στον μεγάλο δάσκαλο Gaspar Garcia , ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα και ήταν δάσκαλος της ψυχής όλων των Παλαμηδείων Πρωταθλημάτων τα τελευταία 12 χρόνια, Θοδωρή Λαμπάδα.
Στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου το θέαμα που πρόσφεραν όλοι οι αθλητές ήταν πραγματικά πολύ υψηλού επιπέδου και δίκαια καταχειροκροτούνταν συνέχεια και παρατεταμένα.
Στο τελετουργικό κομμάτι ομάδες και μεμονωμένα αθλητές , θέλοντας να τιμήσουν τον δάσκαλο Gaspar Garcia , είχαν ετοιμάσει και παρουσίασαν εξαιρετικές επιδείξεις. Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί και αύριο Κυριακή όπου και θα ολοκληρωθεί.
 Επίσης έξω από το κλειστό γυμναστήριο όπου διεξάγονταν οι αγώνες , είχε στηθεί περίπτερο από τον σύλλογο ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ και όποιος ήθελε μπορούσε να ενημερωθεί για το πως μπορεί να γίνει εθελοντής δότης Μυελού των οστών αλλά να δώσει και δείγμα. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ