ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Νίκος Δελής: Ευχαριστήσω που με εμπιστευτήκατε εκλέγοντάς με 1ο αιρετό εκπρόσωπο σας στο Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:08:00 μ.μ. |
Νίκος Δελής:  Ευχαριστήσω που με εμπιστευτήκατε εκλέγοντάς με 1ο αιρετό εκπρόσωπο σας στο Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πελοποννήσου
Μετά από τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου για τα υπηρεσιακά συμβούλια θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εσάς που για ακόμη μία φορά με τιμήσατε με τη ψήφο σας και με εμπιστευτήκατε, εκλέγοντάς με 1ο αιρετό εκπρόσωπο σας στο Ανώτερο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πελοποννήσου για την επόμενη διετία.

Σας διαβεβαιώνω ότι έχω πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που επωμίζομαι απέναντι σας και σας υπόσχομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μας τις δυνάμεις για την υπεράσπιση χωρίς διακρίσεις των συμφερόντων του κάθε εκπαιδευτικού που παρά τα προβλήματα μάχεται καθημερινά για το σχολείο που όλοι ονειρευόμαστε.

Θα είμαι πάντα δίπλα σε οποιοδήποτε πρόβλημα σας αφορά μέσα στα πλαίσια της διαφάνειας , της δικαιοσύνης, της αξιοκρατίας και της χρηστής διοίκησης και θα προσπαθήσω το συμβούλιο να παραμείνει υπηρεσιακό και όχι εκτελεστικό.

Επιτρέψτε μου για μια ακόμα φορά να σας ευχαριστήσω για την ιδιαίτερη τιμή που μου κάνατε αναδεικνύοντάς με εκπρόσωπό σας . Η εκλογή μου σε κάθε περίπτωση είναι επιλογή για τη δημόσια εκπαίδευση και τον καθηγητή .

Με συναδeλφικούς χαιρετισμούς

Δελής Νικόλαος

- ΤΑΚΤΙΚΟ ΑΙΡΕΤΟ ΜΕΛΟΣ ΑΠΥΣΔΕ ΠΕΛ/ΣΟΥ

- ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΓΟΥΣ

- ΤΑΜΙΑΣ ΠΕΚΑΠ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

- ΜΕΛΟΣ ΕΛΜΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

- ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ - ΜΥΚΗΝΩΝ

e-mail: nick-delis@sch.gr Mob: 6937579375



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ