ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

1η θέση για το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αδριανού στο Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Η Ζωή χωρίς Κάπνισμα»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:55:00 π.μ. |
1η θέση για το Δημοτικό Σχολείου Αγίου Αδριανού στο Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Η Ζωή χωρίς Κάπνισμα»
Στο πλαίσιο του 9ου Πανελληνίου Μαθητικού Συνεδρίου «Παιδεία για έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα», διοργανώθηκε ο 6ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός, με θέμα «Η Ζωή χωρίς Κάπνισμα» στον οποίο συμμετείχε η ΣΤ΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αδριανού κατακτώντας την 1η θέση, με το εικαστικό έργο δύο μαθητριών με τίτλο «Το κάπνισμα ένα δηλητηριώδες φίδι».


Ο διαγωνισμός και το συνέδριο τελούνται υπό την αιγίδα του Ερευνητικού Εργαστηρίου «George D. Behrakis» και της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.



Η παρουσίαση των βραβευμένων έργων και η απονομή των βραβείων, θα πραγματοποιηθεί την 6η Νοεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του 9ου Πανελληνίου Συνεδρίου για τον Έλεγχο του Καπνίσματος, το οποίο θα λάβει χώρα στα Τρίκαλα, στο Πνευματικό Κέντρο των Τρικάλων.

Η 1η θέση βραβεύεται με: Γραπτό Δίπλωμα Βραβείου, ψηφιακό μέσο αποθήκευσης δεδομένων (USB stick) και επιταγή αξίας 100 ευρώ. Ειδικά για τις ομαδικές συμμετοχές προβλέπεται Γραπτό Δίπλωμα Βραβείου, USB stick και επιταγή ύψους 100 ευρώ για κάθε μέλος της ομάδας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ