ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Ο Γ. Μανιάτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για περικοπή συντάξεων, εξορθολογισμό δομών δημοσίου με εξοικονόμηση 1 δις €/χρόνο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:46:00 μ.μ. | |
Ο Γ. Μανιάτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για περικοπή συντάξεων, εξορθολογισμό δομών δημοσίου με εξοικονόμηση 1 δις €/χρόνο
Στο θέμα των συντάξεων, που αφορά χιλιάδες συνταξιούχους, αναφέρθηκε σήμερα ο Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ, καθ. Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, εκπομπή "Σήμερα" με τους Δ. Οικονόμου και Μ. Αναστασοπούλου.

Υπενθύμισε την Πρόταση Νόμου που έχει καταθέσει το ΚΙΝΑΛ, για να μην περικοπούν παλαιές συντάξεις, προσθέτοντας ότι υπάρχει ο αναγκαίος δημοσιονομικός χώρος, καθώς και ότι η κυβέρνηση πρέπει να ξεψηφίσει την περικοπή των συντάξεων, που μόνη αυτή ψήφισε.
Κατηγόρησε τον Α. Τσίπρα και την κυβέρνησή του, για την ανακύκλωση μιζέριας, βαλτώματος, μείωσης ΠΔΕ, κ.ά. "Μας αξίζει καλύτερη Ελλάδα με επενδύσεις, θέσεις εργασίας, αύξηση δημόσιου πλούτου", είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο Γ. Μανιάτης αναφέρθηκε στις μεγάλες ελλείψεις σε νοσηλευτές, Παιδεία, "Βοήθεια στο Σπίτι", κ.ά. και τόνισε ότι ο εκσυγχρονισμός των δομών του δημοσίου, θα εξοικονομήσει 1 δις €/χρόνο από αποτελεσματικότερη και αντιγραφειοκρατική λειτουργία του δημοσίου κι ενδεικτικά ανέφερε ότι την περίοδο 2015-2019, το επιπλέον μισθολογικό κόστος που θα πληρώσει ο φορολογούμενος πολίτης από μετακλητούς, κ.ά. είναι 2 δις €.

Αναφερόμενος στο θέμα των αναδρομικών σε τέως βουλευτές, ήταν σαφής λέγοντας: "Προφανώς κανένας τέως βουλευτής μας δεν πρόκειται να ζητήσει αναδρομικά".

Ακολουθούν σημεία από την τοποθέτησή του:
Ως Κίνημα Αλλαγής, έχουμε καταθέσει Πρόταση Νόμου μη περικοπής παλαιών συντάξεων. Υπάρχει ο αναγκαίος δημοσιονομικός χώρος.

Με ευθύνη Α.Τσίπρα ανακυκλώνεται μιζέρια, βάλτωμα, μείωση ΠΔΕ, κ.ά. Μας αξίζει καλύτερη Ελλάδα με επενδύσεις, θέσεις εργασίας, αύξηση δημόσιου πλούτου skai.gr
Δείτε εδώ το σχετικό video
Πρότασή μας για εξορθολογισμό δομών δημοσίου με εξοικονόμηση 1δις€/χρόνο.
Μεγάλες ελλείψεις σε νοσηλευτές, Παιδεία, "Βοήθεια στο Σπίτι", κ.ά.
Επιπλέον μισθολογικό κόστος 2015-2019 από μετακλητούς, κ.ά.,2 δις€. skai.gr
Δείτε εδώ το σχετικό video
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ