ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Έπεσε η αυλαία για 5ο Ναύπλιο - Artiva Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ (βίντεο)

Έπεσε η αυλαία για 5ο Ναυπλιο - Artiva Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ (βίντεο)
 Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 20 χορωδιακών σχημάτων και 800 χορωδών έπεσε η αυλαία του 5ου Ναυπλιο - Artiva Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του βουλευτικού στο Ναύπλιο  9-11 Νοεμβρίου 2018 από το ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ και το Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ σε συνεργασία με την ARTIVA Cultural Management & Advertising και καλλιτεχνικό διευθυντή το μαέστρο Θεοδόση Αντωνιάδη.
Στο Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, μια πόλη με ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά η οποία κατείχε ανέκαθεν μια εξέχουσα θέση στον πολιτισμό και κατ’ επέκταση στον τουρισμό πραγματοποιηθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά το «ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA  Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ»
Η επιτυχία του φεστιβάλ οφείλεται στο ότι τα περισσότερα χορωδιακά σχήματα που συμμετείχαν έχουν βραβευτεί διεθνώς και έχουν μεγάλη ιστορία στο χορωδιακό τραγούδι.
Το οργανωτικό και καλλιτεχνικό επίπεδο του Φεστιβάλ ήταν για ακόμη μια φορά πολύ υψηλό και σε συνδυασμό με τη γοητεία και την ομορφιά του Ναυπλίου, το "ΝΑΥΠΛΙΟ- ARTIVA ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ" κατατάσσεται στα καλύτερα της Ελλάδας.
Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 τελευταία μέρα του φεστιβάλ εμφανίστηκαν με καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Ναυπλίου «Συμφωνία» , η Μικτή Χορωδία Διονύσου «Σεμέλη», η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία «Μελωδοί» του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Πρ. Ηλίας" Ά. Γλυφάδας, η Χορωδία Τρίπολης, η Γυναικεία Χορωδία “Νηρηίδες” Δήμου Π. Φαλήρου, η   Χορωδία «Φιλαρμονία» Ξυλοκάστρου, η Πολυφωνική Χορωδία Δήμου Νεμέας
, και η Χορωδία Μορφωτικού Συλλόγου Διμηνιού «Η Αναγέννηση».
Το φεστιβάλ έκλεισε με χαιρετισμό του ο καλλιτεχνικός διευθυντής και μαέστρος Θεοδόσης Αντωνιάδης δινοντας ραντεβού για το 6ο Ναύπλιο - Artiva Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ