ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

"Μαλαματένια λόγια - Μεγάλο αφιέρωμα: 80 χρόνια Μάνος Ελευθερίου" στο Άργος (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:22:00 π.μ. |
"Μαλαματένια λόγια - Μεγάλο αφιέρωμα: 80 χρόνια Μάνος Ελευθερίου" στο Άργος (βίντεο)
Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 7.30 το βράδυ, όλοι οι δρόμοι της πόλης του Άργους θα οδηγούν εδώ….Από των «Αγγέλων τα μπουζούκια» γεμάτα με «Μαλαματένια λόγια» έως τους «Μπαξέδες του Άργους» και από «Το τραίνο που φεύγει στις οκτώ» για να πάει τον «Άμλετ» στην σελήνη έως και τα «Παραπονεμένα λόγια» όλων μας!


Εκείνη την ημέρα, θα τιμήσουμε στην πόλη του Άργους, τον μεγάλο και αγαπημένο μας ποιητή, στιχουργό και πεζογράφο, Μάνο Ελευθερίου για την διαρκή ποιότητα στην 80άχρονη διαδρομή της ζωής του, για την αισθητική κατεύθυνση που έδωσε στο τραγούδι με τους στίχους του, για τον εύστοχο λόγο του, και για την πολυεπίπεδη ανάγνωση της γραφής του. Έναν Έλληνα που το πνεύμα και η γλώσσα του οφείλουν πολλά.

Ένα μεγάλο και επίκαιρο οπτικοακουστικό αφιέρωμα σε μια ξεχωριστή παράσταση, για πρώτη φορά στην πόλη μας μετά τον πρόσφατο του θάνατο, πλημμυρισμένη από 80 χρόνια Μαλαματένια Λόγια γεμάτα με μουσικές, Video και εικόνες από την ζωή και την πένα της γραφής του (1938-2018)

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού: Μέγας Αλέξανδρος στο Άργος την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 7.30 το βράδυ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3/12/)
Η βραδιά αυτή συνδιοργανώνεται από τον Σύλλογο του Άργους: Α.μ.ε.Α «ΟΔΥΣΣΕΙΑ», με αρωγό την Κ.Ε.Δ.Α.Μ. του Δήμου Άργους Μυκηνών, ενώ τα έσοδα από την είσοδο της παράστασης (5 €) θα διατεθούν για την στήριξη του συλλόγου «ΟΔΥΣΣΕΙΑ.

Την Καλλιτεχνική επιμέλεια και παρουσίαση του προγράμματος θα έχει ο Γιάννης Νανόπουλος, ενώ στην παράσταση θα πάρουν μέρος με αλφαβητική σειρά οι μουσικοί:

Αγκιναρασταχάκης Κώστας: Κλαρινέτο & Φλογέρα (ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ)

Ζαραφειάδη Δέσποινα : Ερμηνεία & Κιθάρα

Μαντζούνης Βασίλης : Παραδοσιακά Τύμπανα

Νανόπουλος Γιάννης : Ερμηνεία & Κιθάρα

Παπασαχόπουλος Χριστόφορος : Μπουζούκι

Την επιμέλεια Φωτισμού & Ήχου καθώς και τον χειρισμό των Video θα έχει ο Κώστας Τσεβόπουλος.

Θα σας περιμένουμε όλους με χαρά, σε μια πολύ ξεχωριστή πλούσια θεματική παράσταση και με ιερό σκοπό…ας βοηθήσουμε όλοι για αυτή την βραδιά, όπως μπορεί ο κάθε ένας…αξίζει τον κόπο…….

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης για την μεγάλη και καθοριστική προσφορά τους:

1) ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: CENTRAL ( Boulangerie) – Άργος & Ναύπλιο

2) Λυμπέρης ( Άρτος-Γλυκό – Καφέ)
3) Περδικάρης (Auto Service) – Άργος
4) Φάκλαρης (Φυτώρια)
5) Φράγκος (Οινοποιείο)
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ