ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Εκδρομή για την παιδική παράσταση ''Ο μικρός Amadeus-Το παιδί θαύμα''

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:47:00 μ.μ. |
Εκδρομή για την παιδική παράσταση  ''Ο μικρός Amadeus-Το παιδί θαύμα''
Την Κυριακή 16/12/2018, ο σύλλογος Άνθεμα, διοργανώνει εκδρομή, για μικρούς και μεγάλους, στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά για την θεατρική παράσταση ''Ο μικρός Amadeus-Το παιδί θαύμα''. 

Μετά την παράσταση η εκδρομή θα συνεχιστεί με την επίσκεψη στο πάρκο του Αη Βασίλη στο Φλοίσβο. 

Το ταξίδι της ζωής του Amadeus Mozart θα παρακολουθήσουν οι μικροί και οι μεγάλοι θεατές της παράστασης, η οποία έχει στόχο να έρθουν σε επαφή με τα πρώτα ακούσματα κλασσικής μουσικής και να τα συνδυάσουν με την παιδική ξεγνοιασιά. 

Μέσα από την παράσταση, θα συνειδητοποιήσουν ότι μπορεί να συνυπάρξει ο παιδικός αυθορμητισμός και η ανάγκη του παιδιού για παιχνίδι με την οργάνωση, την μελέτη και τελικά την επιτυχία του στόχου μας. 

Θα νοιώσουν την ικανοποίηση που μπορεί να προσφέρει στο παιδί η δημιουργία. Με φόντο τον γαλάζιο Δούναβη η παράσταση θα μας μεταφέρει την ατμόσφαιρα της εποχής. Μέσα από βίντεο προβολές θα διασχίσουμε τον Δούναβη και θα περιηγηθούμε σε όμορφα τοπία. 

Από τα μικρά χωριά της Βιέννης έως τα σαλόνια των παλατιών της μεγαλούπολης, τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν καινούργια μέρη και να μεταφερθούν σε μια άλλη εποχή. Εκεί όπου οι σχέσεις, τα παιχνίδια και ο ελεύθερος χρόνος είχαν μια άλλη πιο ανθρώπινη και τρυφερή υπόσταση. Ένας μάγος-ακροβάτης-αφηγητής θα τα συντροφεύσει σε αυτό το ταξίδi.

Τιμή: 20euro
Δηλώσεις συμμετοχής έως 11/12
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ