ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Την Καλαμάτα B.C. ανέλαβε ο Παύλος Νώντας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:04:00 μ.μ. | |
Την Καλαμάτα B.C. ανέλαβε ο Παύλος Νώντας
Λίγες μόνο μέρες έμεινε κενή η θέση του προπονητή στην Καλαμάτα Β.C., καθώς η μεσσηνιακή ομάδα έδωσε σήμερα τα χέρια με τον Παύλο Νώντα, ο οποίος είχε αξιόλογη καριέρα ως αθλητής, ενώ έχει εργαστεί και σε αρκετές ομάδες ως προπονητής.

Μάλιστα ήταν αυτός που οδήγησε πέρυσι τον Οίακα Ναυπλίου στην κατάκτηση του τίτλου στη Γ’ εθνική μπάσκετ και κατ’ επέκταση στην άνοδο στη Β’ εθνική.

Ο Παύλος Νώντας παίρνει τη σκυτάλη από τον Αντώνη Κούτρη, ο οποίος παραιτήθηκε μετά την νέα ήττα με 72-76 από τον Α.Σ. Πέρα, η οποία και έγινε δεκτή από τη διοίκηση. Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Καλαμάτας BC, θα γίνει την προσεχή Κυριακή στο εκτός έδρας ματς με τον Εσπερο Πατρών. Αναλυτικά η ανακοίνωση του καλαματιανού συλλόγου για τη συμφωνία με τον κ. Νώντα αναφέρει: "Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παύλο Νώντα, ο οποίος αναλαμβάνει επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας του ανδρικού μας τμήματος. 

Ο Έλληνας τεχνικός, ως αθλητής είχε αγωνιστεί σε σπουδαίες διοργανώσεις ακόμη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο (Κύπελλο Κόρατς), με ομάδες, όπως το Περιστέρι, η Νήαρ Ηστ, ο Ιωνικός ΝΦ, ο Απόλλων Πατρών, ο Αρκαδικός, η ΑΕΚ Άργους, οι Δρομείς Τρίπολης και η Ελευθερία Μοσχάτου. Ως προπονητής, κατάφερε την περσινή χρονιά να γίνει πρωταθλητής με τον Οίακα Ναυπλίου, παίρνοντας την άνοδο για τη Β' Εθνική, ενώ έχει επίσης διατελέσει πρώτος προπονητής σε ΑΕΚ Άργους, Δρομείς Τρίπολης, ΓΣ Μεσσήνης και Ακάδημο. Ευχόμαστε στον Παύλο υγεία και πολλές επιτυχίες

Πηγή: notosport.eleftheriaonline.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ