ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Εκδρομή στην Αθήνα για τους μαθητές του "Νέου Σχολείου"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:39:00 π.μ. |
Εκδρομή στην Αθήνα για τους μαθητές του  "Νέου Σχολείου"
Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοεμβρίου η καθιερωμένη εκδρομή στην Αθήνα υπό την διοργάνωση του καθηγητή του σχολείου μας κ. Αθανάσιου Γκόνη. 

Το πρόγραμμα μας άρχισε με επίσκεψη στην «Κιβωτό του Κόσμου» κατά την οποία μας έγινε παρουσίαση του πολύ σημαντικού προς την κοινωνία έργου της στηρίζοντας μονογονεϊκές οικογένειες, καθώς και ξενάγηση στους χώρους της. 

Εκεί επίσης δωρίσαμε πολλά κιλά τροφίμων, δωρεά των μαθητών του σχολείου μας. Επόμενη στάση μας ήταν το Ευγενείδιο Ίδρυμα όπου επισκεφτήκαμε την έκθεση «Μνήμες Γαίας: Παγκόσμια Γεωπάρκα Unesco Ελλάδας – Κύπρου» οργανωμένη από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου. 
Έπειτα παρακολουθήσαμε την προβολή «Ο Θάνατος Των Δεινοσαύρων» στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο με θέμα την επικρατέστερη θεωρία, σύμφωνα με την οποία οι δεινόσαυροι αφανίστηκαν εξαιτίας της συντριβής ενός τεράστιου αστεροειδούς με τον πλανήτη μας πριν από περίπου 65 εκατομμύρια χρόνια. 

Στο τέλος της εκδρομής μας αυτής επισκεφτήκαμε το Allou! Fun Park οπού διασκεδάσαμε με τα διάφορα παιχνίδια στα οποία πήραμε μέρος.

-Ηλίας Δημητρίου Κρίγγος

Ευχαριστούμε πολύ τον μαθητή του σχολείου μας Μάνο Θεοδ. Μπρούσαλη για τις φωτογραφίες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ