ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Πανέτοιμος ο Οίακας για το εντός παιχνίδι της Κυριακής με την Πεντέλη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:07:00 μ.μ. | | |
Πανέτοιμος ο Οίακας για το εντός παιχνίδι της Κυριακής με την Πεντέλη
Εντός έδρας αναμέτρηση δίνει η ομάδα του Οίακα Ναυπλίου την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 17:00 με αντίπαλο την Α.Ε. Πεντέλης για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής με στόχο την νίκη.


Ελάτε να γεμίσουμε το Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου , να δώσουμε ώθηση στην ομάδα μας και να απολαύσουμε όμορφο μπάσκετ.

Ο βοηθός προπονητή Διαμαντής Φιλίνης και ο παίκτης μας Γιώργος Μπουρτσουκλής, στις σύντομες δηλώσεις τους , δίνουν το στόχο της ομάδας μας για το παιχνίδι της Κυριακής.
Διαμαντής Φιλίνης – Βοηθός Προπονητή

Πολλοί λένε ότι η Πεντέλη θα παλέψει για την παραμονή. Πιστεύω όμως ότι θα διεκδικήσει πολλά περισσότερα στο φετινό πρωτάθλημα και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα το αποδεικνύουν. Έχει τρεις νίκες και δυο δύσκολες ήττες από Έσπερο κ Τρίτων (εκ των πιο φορμαρισμένων ομάδων στην κατηγορία).

Για την ομάδας μας κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Εμείς όμως μπορούμε με την απόδοση μας να ορίσουμε τη μοίρα κάθε αγώνα. Παίζουμε στο γήπεδο και θέλουμε τον κόσμο της πόλης κοντά να μας ωθήσει στη νίκη.
Γιώργος Μπουρτσουκλής – Παίκτης

Μετά από ένα κακό αποτέλεσμα εκτός έδρας, επιστρέφουμε στην έδρα μας για ένα δύσκολο ακόμα παιχνίδι με την ομάδα της Πεντέλης.

Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και με την υποστήριξη του κόσμου μας θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, τη νίκη!


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ