ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας: Είναι ανεπίτρεπτο οι λειτουργοί της υγείας να τρομοκρατούνται και να δέχονται βίαιες επιθέσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:43:00 π.μ. | |
 Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας: Είναι ανεπίτρεπτο οι λειτουργοί της υγείας να τρομοκρατούνται και να δέχονται βίαιες επιθέσεις
 Μετά την επίθεση στη Ν.Μ. Ναυπλίου τον Αύγουστο, άλλο ένα περιστατικό βίας συνέβη χθες βράδυ στη Ν.Μ. Άργους. Ομάδα Ρομά επιτέθηκαν βίαια σε 2 εφημερεύοντες ιατρούς και στον υπάλληλο φύλαξης της Μονάδας.

Ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Συλλόγου, μετά την αναγγελία του συμβάντος μετέβησαν στην Νοσηλευτική Μονάδα Άργους και συνομίλησαν με τους ιατρούς και τον υπάλληλο φύλαξης που δέχτηκαν την επίθεση. Έγινε συνάντηση με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου όπου συζητήθηκαν οι παρεμβάσεις που πρέπει να ακολουθήσουν άμεσα.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας καταγγέλλει και καταδικάζει κάθε περιστατικό βίας. Είναι ανεπίτρεπτο οι λειτουργοί της υγείας να απειλούνται, να τρομοκρατούνται και να δέχονται βίαιες επιθέσεις. Μην ξεχνάμε παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό, με αυταπάρνηση και φιλότιμο εκτελούν το ιερό καθήκον.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας θα προγραμματίσει συναντήσεις με την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, τους Δήμους, την Εισαγγελία και την 6η ΥΠΕ.

Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά στους συναδέλφους και στον υπάλληλο φύλαξης της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους.


         Ο Πρόεδρος                 Ο Γραμματέας
Κατσαρός Κωνσταντίνος Δωροβίνης Γεώργιος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ