ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Νέα Ερώτηση Ανδριανού για την επέκταση του Αναβάλου προς Ερμιονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:43:00 π.μ. | | |
Νέα Ερώτηση Ανδριανού για την επέκταση του Αναβάλου προς Ερμιονίδα
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, κατέθεσε στη Βουλή νέα Ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό κ. Σ. Αραχωβίτη με θέμα τη καθυστέρηση της επέκτασης του αρδευτικού δικτύου Αναβάλου σε Ερμιονίδα.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Στην με αριθμό πρωτοκόλλου 801/121122/24-10-2018 γραπτή απάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην 1353/7-9-2018 Ερώτηση που είχα υποβάλει με θέμα τις συνεχείς καθυστερήσεις στη δημοπράτηση της επέκτασης του αρδευτικού δικτύου Αναβάλου σε Ερμιονίδα, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι η Διεύθυνση Εγγείων Βελτιώσεων και Εδαφοϋδατικών Πόρων έχει προβεί στις σχετικές ενέργειες για τη συλλογή όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών για την υποβολή της πρότασης, η οποία αφορά στο εν λόγω έργο, στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΟΠΣΑΑ) στο πλαίσιο της δράσης 4.3.1 «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020.

Με δεδομένη τη δέσμευση του Πρωθυπουργού στην ομιλία του στην Τρίπολη για συνέχιση των διαδικασιών υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου καθώς και το ότι, όπως αναφέρεται στο κείμενο της Απάντησης, προθεσμία υποβολής των προτάσεων ήταν η 31/10/2018,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1. Αν η Διεύθυνση Εγγείων Βελτιώσεων και Εδαφοϋδατικών Πόρων υπέβαλε την ως άνω πρόταση και ποιο είναι το περιεχόμενό της».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ