ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Στο Δίστομο ταξιδεύει η ομάδα της Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:40:00 μ.μ. | |
Στο Δίστομο ταξιδεύει η ομάδα της Ερμιονίδας
Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα ταξίδεψε το μεσημέρι του Σαββάτου για το Δίστομο η ομάδα της Ερμιονίδας για τον αγώνα με τον Αμβρυσσέα ( 04/11 15:00) ο οποίος θα γίνει στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Σημαντικές απουσίες για τους “κυανοκίτρινους” είναι αυτές του αμυντικού μέσου Ανδρέα Κορνελάτου ο οποίος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Αστέρα Βλαχιώτη στο Κρανίδι και του Γιώργου Βασιλέρη ο οποίος έχει ένα τράβηγμα στους προσαγωγούς από την προπόνηση της Πέμπτης. Η ομάδα της Ερμιονίδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο της Ερμιόνης .

Αμέσως μετά ο Θανάσης Κολιτσιδάκης ανακοίνωσε την αποστολή η οποία απαρτίζετε από 18 ποδοσφαιριστές που είναι:Αλευράς, Κασαπίδης, Σαμαράς, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Βιρβίλης, Kala, Σαλταπίδας, Γεωργακόπουλος, Ρόμπολας, Τριμπόνιας, Παλαιοπάνος, Πούτσης, Μακρίδης, Tresa, Καλογιάννης, Παύλου και Αρβανιτάκης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σκαρτσίλας και Βασιλέρης καθώς επίσης και οι Στεργίου, Κόλεφ.

Πηγή: sport-ermionida
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ