ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Διαμαρτυρία μαθητών του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας - Ξεκινούν κινητοποιήσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:10:00 π.μ. | |
Διαμαρτυρία μαθητών του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας
Ύστερα από 10 ΧΡΟΝΙΑ λειτουργίας του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας φοιτούν πάνω από 200 ΜΑΘΗΤΕΣ αντιμετωπίζοντας κάθε χρόνο σωρεία προβλημάτων κυρίως σε θέματα ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ, ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ και ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ.

Δυστυχώς,στην Ελλάδα της ασταμάτητης και ανυπόφορης γραφειοκρατίας τίποτα δεν γίνεται στην ώρα του χωρίς πίεση και απειλές. 

Το 15μελές Μαθητικό Συμβούλιο του Σχολείου από την εκλογή του και μετά σε συνεργασία με την Διεύθυνση του σχολείου και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων κάνουν απέλπιδες προσπάθειες ώστε να βρεθεί άμεση λύση για την ΑΣΦΑΛΗ μεταφορά των μαθητών από κάθε περιοχή του νομού μας.

Στις πολιτισμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης - προφανώς η Ελλάδα δεν εντάσσεται σε αυτή την κατηγορία - η παιδεία είναι δωρεάν και ορίζεται ως θεμελιώδες δικαίωμα του παιδιού.

Αντίθετα, στο σχολείο μας 50 (!) μαθητές δεν είναι δηλωμένοι στις καταστάσεις στις οποίες τα παιδιά δικαιούνται δωρεάν μεταφορά με αποτέλεσμα ανά πάσα χρονική στιγμή να μπορούν να μείνουν εκτός λεωφορείων και να αναγκαστούν οι γονείς να πληρώσουν την μεταφορά των παιδιών τους

Όλες οι προσπάθειες μας όπως ήταν αναμενόμενο έχουν πέσει στο κενό και μέσω της εσκεμμένης καθυστέρησης της διαδικασίας από τα ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ κινδυνεύουν όλοι οι μαθητές ανά πάσα χρονική στιγμή να τραυματιστούν σοβαρά έως και θανάσιμα διότι στα δύο λεωφορεία που ξεκινούν από το Ναύπλιο και έχουν προορισμό το σχολείο οι επιβάτες είναι ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ.

Οι υπεύθυνοι της διαδικασίας στην περιφέρεια μας ενημέρωσαν ότι το λεωφορείο που χρειαζόμαστε να προστεθεί κυρίως στα δρομολόγια που έχουν ως αφετηρία την Αρχαία Επίδαυρο και το Ναύπλιο θα προστεθεί τέλη Δεκέμβρη με αρχές του νέου έτους. Δηλαδή, με λίγα λόγια μέχρι το νέο έτος εμείς και οι συμμαθητές μας θα μεταφερόμαστε με τεράστια επικινδυνότητα με σκοπό να ΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ. 

Η υπομονή μας τελείωσε, δεν θα ανεχτούμε άλλη ΚΟΡΟΪΔΙΑ και ούτε θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα "στραβά" μάτια στην ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ των αρμοδίων. Ξεκινάμε άμεσα τις κινητοποιήσεις χωρίς σταματημό μέχρι να λυθεί το θέμα.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ