ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Διπλό με ανατροπή έκπληξη για τον Διομήδη με την Πυλαία - Λ. Κρεμαστιώτης: Ήταν νίκη καρδιάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:49:00 π.μ. | | |
Διπλό με ανατροπή έκπληξη για τον Διομήδη με την Πυλαία - Λ. Κρεμαστώτης: Ήταν νίκη καρδιάς
Η ομάδα του Άργους επικράτησε με 23-24 της ΑΕΣΧ Πυλαίας για την 7η αγωνιστική της Handball Premier.


Δραματική ήταν η αναμέτρηση της Πυλαίας με τον Διομήδη, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν ένα μεγάλο διπλό, αν και προηγήθηκαν για πρώτη φορά στο 59:44!

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι επέβαλλαν πλήρως το ρυθμό τους. Με πλουραλισμό στην επίθεση, τους Κουκμίση, Καλόμοιρο, Τσαναξίδη να σηκώνουν το βάρος στο σκοράρισμα και εξαιρετική άμυνα με τον Ορφανουδάκη να είναι «παρών» σε αρκετές φάσεις, η ομάδα του Πάνου Γούσιου έχτισε διαφορά ασφαλείας και ξέφυγε με 14-8 στο φινάλε του τριανταλέπτου. Ο Διομήδης, είχε σαφές πρόβλημα στην επίθεσή του, ενώ αμυντικά ήταν ευάλωτος με κενά που εκμεταλλεύονταν οι παίκτες της Πυλαίας.

Στο δεύτερο μέρος ο Διομήδης μπήκε δυνατά και με ένα σερί 0-4 μείωσε σε 14-12 στο 34′ και ανάγκασε τον Πάνο Γούσιο να πάρει το πρώτο τάιμ άουτ του. Η Πυλαία ξαναβρήκε ρυθμό και προηγήθηκε με 18-13 στο 45′, αλλά οι φιλοξενούμενοι έμειναν μέσα στο ματς και μείωσαν σε 21-20 στο 55′. Στο 57:00 ο Αργυρού ισοφάρισε σε 22-22. Μάτοβιτς και Αρσενασβίλι σκόραραν από ένα τέρμα στις επιθέσεις που ακολούθησαν. Στην προτελευταία τους επίθεση οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να εκδηλώσουν σουτ, με τους Αργίτες να κλέβουν τη μπάλα και ο Τότος έδωσε στο Διομήδη για πρώτη φορά προβάδισμα στο 59:44 με 23-24. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ζλατάνος απέκρουσε σουτ του Μάτοβιτς από τη γωνία και η κόρνα της λήξης βρήκε τους αθλητές του Διομήδη να πανηγυρίζουν για το σπουδαίο διπλό. Τσιγαρίδας, Ζλατάνος και Αρσενασβίλι ήταν οι κορυφαίοι από τους νικητές.

Ο Λευτέρης Κρεμαστιώτης μίλησε στο e-handball.gr μετά τη σπουδαία νίκη του Διομήδη επί της Πυλαίας με 23-24 για την 7η αγωνιστική της Handball Premier.

«Ήταν νίκη καρδιάς. Δεν το περίμενε κανείς, διότι όταν ξέφυγε η Πυλαία εμείς πέσαμε πολύ ψυχολογικά. Στο δεύτερο μέρος βρήκαμε κάποια εύκολα γκολ, ανέβηκε η ψυχολογία μας και δώσαμε το 100% για να κάνουμε την ανατροπή. Ο καθένας έδωσε αυτό που μπορούσε και στο τέλος δικαιωθήκαμε», τόνισε αρχικά ο Κρεμαστιώτης, που στο δεύτερο μέρος έπαιξε με πόνους εξαιτίας ενός τραυματισμού στον δεξιό αγκώνα.

«Παρά τη νίκη, θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ κακό ματς για εμάς ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος. Όποιος φοράει τη φανέλα του Διομήδη πρέπει να βοηθά τα μέγιστα. Δυστυχώς, ακόμη δεν έχουμε βρει ρυθμό και γι΄αυτό δεν μπορώ να προβλέψω που θα καταλήξει η φετινή χρονιά. Μπορεί να πάμε πολύ ψηλά, μπορεί να τελειώσουμε και πολύ χαμηλά. Δυστυχώς κάθε εβδομάδα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τραυματισμούς που μας δημιουργούν καινούρια προβλήματα. Μοιραία, ακόμη δεν έχουμε σταθερότητα. Ευελπιστώ ότι θα τελειώσουν όλα αυτά και θα προχωρήσουμε καλά», πρόσθεσε ο αρχηγός του Διομήδη


Τα πεντάλεπτα: 1-0, 4-2, 7-4, 9-5, 11-7, 14-8 (ημχ) 15-12, 16-13, 18-13, 19-16, 21-20, 23-24
ΠΥΛΑΙΑ (Γούσιος): Ζαφείρης 1, Αντωνιάδης 1, Ελέτα, Κουκμίσης 5, Γιαννακίδης, Καραπαναγιωτίδης, Αποστολίδης 3, Ορφανουδάκης, Τσαναξίδης 3, Ανανιάδης 1, Καλόμοιρος 5, Καβουσανάκης 3, Παπαγεωργίου, Αλατσατιάνος, Μάτοβιτς 2, Ψωμανθιανός.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρουλας): Κρεμαστιώτης 3, Τσιγαρίδας 1, Αρσενασβίλι 5, Παπαντωνόπουλος, Χειβιδόπουλος 3, Ρουσσόπουλος, Αργυρού 3, Τότος 4, Χαντέλης, Χερουβείμ 2, Αναγνωστόπουλος, Ζλατάνος, Μπινιάρης, Τσάτσας, Μπλάτσος, Δάσκαλος 3
Διαιτητές: Πατιός – Τσιάνας. Δίλεπτα: 5-2. Πέναλτι: 3/3 – 3/4
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ