ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Με μεγάλη προσελευση και συμμετοχή η ημερίδα για τον Τουρισμό στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:58:00 μ.μ. | |
Με μεγάλη προσελευση και συμμετοχή η ημερίδα για τον Τουρισμό στο Άργος
Μεγάλη η προσέλευση και η συμμετοχή του κοινού στην Ημερίδα Τουρισμού με θέμα: Απασχόληση & εκπαίδευση εργαζομένων στις μικρές τουριστικές επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τέχνης πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος στο Αργος την Τετάρτη 31/10/2018. 

Την εκπαιδευτική αυτή δράση που διοργανώθηκε από τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου και αφορά διακρατική συνεργασία με την Κροατία και Ιταλία συμμετείχε με 2 ομιλίες - παρουσιάσεις και η Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου και συγκεκριμένα του Κων/νου Καχριμάνη (Δ/ντή) και του καθηγητή τουρισμού Ιορδάνη Καραχανίδη. 
Την εκδήλωση παρακολούθησαν καθηγητές και μαθητές-τριες της σχολής αλλά και άλλων βαθμίδων τουριστικής κατεύθυνσης αλλά και κοινό όπου και παρέλαβαν σχετικές βεβαιώσεις παρακολούθησης. 

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν και αναπτύχθηκαν θέματα εκπαίδευσης των εργαζομένων στα τμήματα υποδοχής , επισιτισμού και οροφοκομίας καθώς και προτάσεις βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών στα παραπάνω τμήματα. 
Έκπληξη η απουσία για άλλη μια φορά τουριστικών επιχειρηματιών της ευρύτερης περιοχής που προκάλεσε αίσθηση και προβληματισμούς σε μία εκδήλωση που αφορά και τους ιδιοκτήτες και επιχειρηματίες. 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ , ΔΑΝΑΟΥ 29 ΑΡΓΟΣ 
( ΤΗΛ 27510 20115, 20127) 
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ