ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Αποστολή του ΚΕΛΠΝΟ στην Ερμιονίδα για τα κρούσματα μεταδοτικής ασθένειας που διαγνώστηκαν στους πρόσφυγες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:38:00 μ.μ. |
Αποστολή του ΚΕΛΠΝΟ στην Ερμιονίδα για τα κρούσματα μεταδοτικής ασθένειας που διαγνώστηκαν στους πρόσφυγες
Καθησυχαστικός ήταν ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου κος Μανώλης Μαχαίρας σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι και όσον αφορά τις μεταδοτικές ασθένειες που διαγνώστηκαν

Ένας γιατρός και ένας διοικητικός υπάλληλος του ΚΕΕΛΠΝΟ έρχονται εκτάκτως το Σαββατοκύριακο, ενώ κλιμάκιο ιατρών θα έρθει την επόμενη βδομάδα, όπως μας πληροφόρησε ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας. 

Καθησυχαστικός ο Δ/ντης του ΚΥ για τα κρούσματα που διαγνώστηκαν ( μάλιστα μειώθηκαν σε αριθμό κατά δήλωση του ), λέγοντας ότι αυτά τα νοσήματα είναι φυσιολογικά, καθώς μπορούν να υπάρχουν ή να συμβούν στους Ερμιονιδείς και δεν θα έχουν σχέση με τους πρόσφυγες, οπως δήλωσε στον ίδιο τον Δήμαρχο κ Σφυρή και σε έγγραφη  απάντηση του σε επιστολή του Δήμου. 

Εκφράστηκε όμως αδυναμία στην εξυπηρέτηση των κρουσμάτων από το Κέντρο Υγείας. Και συμφώνησε με την υπό λειτουργικότητα και τις ελλείψεις που ο Δήμος έχει καταθέσει όπως κάθε χρόνο και με κάθε ευκαιρία και έχει αιτηθεί κατ´ επανάλειψη για την επίλυσή τους από το 2014 μέχρι σήμερα για την εξυπηρέτηση των δημοτών και παραθεριστών.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ