Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

Εξιχνιάστηκαν έντεκα κλοπές σε οχήματα στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:14:00 π.μ. | |
Εξιχνιάστηκαν έντεκα κλοπές σε οχήματα στην Αργολίδα
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, έντεκα (11) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών σε οχήματα στο Ναύπλιο Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, χθες (22.11.2018) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, ένας (1) 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 34χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 19.9.2018 έως την 22.11.2018, στο Ναύπλιο Αργολίδας, διέπραξε εννέα (9) περιπτώσεις κλοπών και δύο (2) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οχήματα.

Από την παραπάνω εγκληματική του δράση είχε αφαιρέσει ηλεκτρονικές συσκευές και χρήματα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τα -1.500- ευρώ, σύμφωνα με τους κατόχους τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.


Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του στη διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ