ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Έλληνας ομογενής έχασε τη ζωή του από επίθεση καρχαρία «τίγρη» στην Αυστραλία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:07:00 π.μ. |
 Έλληνας ομογενής έχασε τη ζωή του  από επίθεση καρχαρία «τίγρη» στην Αυστραλία
Ένας Έλληνας ομογενής, ο 33χρονος Ντάνιελ Χριστίδης, έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Δευτέρας από επίθεση καρχαρία στην πολιτεία Queensland στην Αυστραλία. 

Ο Έλληνας ομογενής βρισκόταν για διακοπές στην παραλία Cid Harbour, στα βόρεια της πολιτείας, και επέβαινε σε ιστιοπλοϊκό σκάφος που είχε νοικιάσει μαζί με φίλους του.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ήταν η πρώτη ημέρα των διακοπών και ο Ντ. Χριστίδης βούτηξε να κολυμπήσει στα ήρεμα νερά. Ξαφνικά δέχθηκε την επίθεση ενός καρχαρία «τίγρη», ο οποίος προκάλεσε βαθύτατες πληγές στα πόδια και τα πλευρά του άτυχου ομογενή.

Παρά την άμεση βοήθεια που του προσέφεραν αμέσως δύο γιατροί οι οποίοι επέβαιναν στο ιστιοπλοϊκό μαζί του, και την διακομιδή του με ελικόπτερο των Υπηρεσιών Εκτάκτου Ανάγκης στο Mackay Base Hospital, ο 33χρονος κατάληξε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο Έλληνας ομογενής ήταν ιατρικός ερευνητής για την αντιμετώπιση και θεραπεία του καρκίνου στο νοσοκομείο Austin Hospital της Μελβούρνης. Οι συνάδελφοί του, μέσω ανακοίνωσης του εκπροσώπου του νοσοκομείου, εξέφρασαν τη βαθύτατη θλίψη για την τραγική απώλεια του συναδέλφου τους και την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένειά του. Σημειώνεται πως στη συγκεκριμένη παραλία, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε επισκέπτες με σκάφη, τους δύο τελευταίους μήνες έχουν γίνει άλλες δύο επιθέσεις από καρχαρίες με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό δύο ανθρώπων, μιας 46χρονης γυναίκας κι ενός 12χρονου κοριτσιού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ