ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Με την υποψηφιότητα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο την παράταξη "Αλλαγή Πορείας" ο Δημήτρης Καμπόσος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:24:00 μ.μ. | | |
Μια την υποψηφιότητα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο την παράταξη «Αλλαγή Πορείας Δημήτρης Καμπόσος»
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του τον ιατρό κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο όπου μαζί ανακοίνωσαν την υποψηφιότητα του αξιόλογου χειρουργού με την παράταξη «Αλλαγή Πορείας».


Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών δήλωσε: «Οι κρίσιμες ώρες επιβάλλουν προσεκτικές και ουσιαστικές πολιτικές επιλογές. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ένας εξαίρετος επιστήμων, με σπουδαία δράση στον τομέα της υγείας και η συνεργασία μας με γεμίζει ελπίδα για το μέλλον διότι εκτός από την επιτυχημένη πορεία του στην ιατρική διαθέτει την πολιτική παιδεία ώστε μαζί να υλοποιήσουμε αποτελεσματικές πολιτικές για το καλό του Δήμου. Με αυτό το όραμα και με την ακλόνητη πεποίθηση ότι ενωμένοι, ΜΑΖΙ μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας για έναν Δήμο αντάξιο της ιστορίας του υποδέχομαι στην παράταξη μας τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με μεγάλη χαρά».
Ο κ. Γιαννακόπουλος δήλωσε: «Με τον Δημήτρη Καμπόσο γνωριζόμαστε χρόνια , παρακολουθούσα από κοντά το έργο του .Μου έχει κάνει εντύπωση η αγάπη που έχει για τον δήμο μας και το πάθος του να τη δει να αλλάζει. Είδα έναν δήμαρχο που δουλεύει ασταμάτητα , χωρίς ωράριο, να στέκεται δίπλα στους πολίτες χωρίς να εξετάζει πολιτικές ταυτότητες , να μάχεται για την προάσπιση του δημοσίου χρήματος ακόμη και με προσωπικό κόστος και να λύνει γόρδιους δεσμούς σε μεγάλα έργα που είχαν για έτη βαλτώσει.Συμπορεύομαι λοιπόν με τον Δημήτρη Καμπόσο και θα σταθώ αρωγός στην προσπάθεια του για το ευρύτερο καλό του τόπου».

Ο Δημήτρης Καμπόσος ισχυροποιεί την παράταξη του για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με ονόματα που έχουν προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο από το πόστο τους και έχουν δυνατότητες να προσφέρουν και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ