ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Η Νοσηλευτική Υπηρεσία Ε.Ε.Σ Τρίπολης εκπαιδεύει Υπαλλήλους της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας σε Βασικές Αρχές Πρώτων Βοηθειών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:02:00 μ.μ. | |
Η Νοσηλευτική Υπηρεσία Ε.Ε.Σ Τρίπολης εκπαιδεύει Υπαλλήλους της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας σε Βασικές Αρχές Πρώτων Βοηθειών
Η Νοσηλευτική Υπηρεσία Ε.Ε.Σ Τρίπολης εκπαιδεύει τους Υπαλλήλους του Υπουργείου Πολιτισμού - Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας σε Βασικές Αρχές Πρώτων Βοηθειών.

Ένα όμορφο και εποικοδομητικό πρωινό στον φιλόξενο χώρο των γραφείων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας.

Μία πρωτοβουλία για εκπαίδευση των Υπαλλήλων για γνώση βασικών αρχών πρώτων βοηθειών ,ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης με βιωματικό τρόπο ,συμμετοχή ,απορίες , ενημέρωση των νέων πρωτοκόλλων .
Την τετράωρη βιωματικού χαραχτήρα εκπαίδευση παρακολούθησαν 33(τριάντα τρεις) υπάλληλοι και
αφορούσε τον τρόπο προσέγγισης ενός συμβάντος,την εκτίμηση, την κλήση των τηλεφώνων έκτακτης ανάγκης, τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο φαρμακείο και τον τρόπο φύλαξης του.

Έγινε επίδειξη της περιποίησης ενός τραύματος,της αιμορραγίας,της ρινορραγίας, δηγμάτων εντόμων ,εγκαύματα,λιποθυμία,επιληπτικής κρίσης, της πνιγμονής από ξένα σώματα και τέλος την θέση ανάνηψης σε απώλεια αισθήσεων.
Το ενδιαφέρον παρέμεινε αμείωτο και δώσαμε ραντεβού και σε άλλες δράσεις υποστήριξης του ανθρωπιστικού έργου του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Τρίπολης.
Ευχαριστούμε θερμά την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων κα. Άννα Βασιλική Καραπαναγιώτου, την κα. Χ Μπουτσικα για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους υπαλλήλους για την υποδειγματική παρακολούθηση τους.
Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από τη Νοσηλεύτρια-Εκπαιδεύτρια κα.Μαρία Σταματοπούλου που συνοδευόταν από κλιμάκιο Εθελοντών Νοσηλευτικής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ