ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Αποτροπιασμός: Σκότωσε τον σκύλο της γειτόνισσάς του στο Άργος σουβλίζοντας τον μ’ ένα σίδερο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:43:00 μ.μ. |
Αποτροπιασμός: Σκότωσε τον σκύλο της γειτόνισσάς του στο Άργος σουβλίζοντας τον μ’ ένα σίδερο
Στην αίθουσα του δικαστηρίου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου θα παραπεμφθεί  ο γείτονας της Γαρυφαλλιάς Κουτρουφίνη κάτοικος στην περιοχή Χαλάπα Άργους καθώς όπως υποστηρίζει η ίδια σκότωσε τον σκύλο της και μάλιστα τον σούβλισε με ένα σίδερο.

Το ιστορικό της υπόθεσης όπως το δημοσιεύει το www.zoosos.gr

Τον σκύλο της Γαρυφαλλιάς Κουτρουφίνη σκότωσε το βράδυ της Τετάρτης 1η Ιουλίου ο γείτονας της σουβλίζοντας τον στην κυριολεξία μ΄ ένα σίδερο στην περιοχή της Χαλέπας του Άργους στον νομό Αργολίδας.

Ο δράστης είχε και στο παρελθόν χτυπήσει το ζώο κατά τον ίδιο τρόπο με ένα ξύλο αλλά εκείνο το βράδυ μόλις η σκυλίτσα πήγε κοντά στην περίφραξη, που χωρίζει τα δύο σπίτια, εκείνος την κάρφωσε δύο φορές με ένα σίδερο, όπως επισημαίνει η ιδιοκτήτρια του ζώου.

Η κα Κουτρουφίνη – που μίλησε στο www.zoosos.gr – μας εξήγησε ότι είδε τον σκύλο της να την πλησιάζει εξαντλημένος από την αιμορραγία. Εκείνη αμέσως μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί φώναξε τον γείτονας της και τον ρώτησε γιατί το έκανε αυτό. Εκείνος αρνήθηκε ότι χτύπησε το ζώο με σίδερο και είπε ότι τα σκυλιά του επιτέθηκαν στο δικό της ζώο καθώς υπήρχε τρύπα στην περίφραξη.

Η περίφραξη στο σημείο όπου χτυπήθηκε θανάσιμα το ζώο δεν είχε τρύπες.
Σύμφωνα με την κα Κουτρουφίνη τρύπα στην περίφραξη, που χωρίζει τα δύο κτήματα, δεν υπήρχε και έχει τραβήξει και φωτογραφίες που δείχνουν το σημείο όπου ο γείτονας της όπως καταγγέλλει χτύπησε το ζώο.

Σύμφωνα με τη γνωμάτευση του κτηνιάτρου Γιάννη Κατσαμπή το σκυλί φέρει δύο τρύπες κάτω από τον λαιμό του και αυτό δεν προέρχεται από δάγκωμα άλλου ζώου. Η σκυλίτσα (Αμερικανικό Μπουλντόγκ) λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχτηκε πέθανε εξαιτίας της ακατάσχετης αιμορραγίας.

Η κα Κουτρουφίνη είναι βέβαιη ότι τη Ζήνα τη δολοφόνησε ο γείτονας της.

Η κα Κουτρουφίνη  κατάθεσε καταγγελία στο Α.Τ. Άργους εις βάρος του Α.Μ. ο οποίος είναι γνωστός στις αρχές καθώς προκαλεί διαρκώς προβλήματα, σύμφωνα με τη γειτόνισσα του.

Για την υπόθεση ορίστηκε δικάσιμος στις 2-11-2018 στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου

Πηγή:zoosos.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ