ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Ανοιξιάτικο το σκηνικό του καιρού - Μικρή πτώση της θερμοκρασίας - Τοπικές βροχές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:12:00 π.μ. |
Ανοιξιάτικο το σκηνικό του καιρού - Μικρή πτωση της θερμοκρασίας - Τοπικές βροχές
Με ανοιξιάτικες διαθέσεις φαίνεται πως θα κυλήσει ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ωστόσο, το σκηνικό θα «συνθέσουν» σε ορισμένες περιοχές βροχές και καταιγίδες.

Ο καιρός σήμερα

Στην Αττική λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Ζάκυνθο, η οποία επλήγη από τον ισχυρό σεισμό, αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς Κελσίου.
νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους στη βόρεια Κρήτη αυξημένες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 24 βαθμούς Κελσίου.
νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα βόρεια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Ο καιρός της Δευτέρας

Για τη Δευτέρα (05/11) στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Ζάκυνθο προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Πιθανότητα βροχής στο βόρειο Ιόνιο από το απόγευμα. Οι άνεμοι ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Πιθανότητα ασθενών βροχών στις Σποράδες και την Εύβοια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους στη βόρεια Κρήτη αυξημένες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος ο καιρός. Λίγες νεφώσεις στο βόρειο Αιγαίο. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα βόρεια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Τι καιρό θα κάνει μέχρι την Τετάρτη

Την Τρίτη (06/11) λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη με λίγες τοπικές βροχές, κυρίως στην Εύβοια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί και το βράδυ στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά νότιοι, νοτιοανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη (07/11)
στα δυτικά αραιές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές και στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές το πρωί στα ανατολικά ηπειρωτικά. Περιορισμένη η ορατότητα ή τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά το πρωί και το βράδυ. Οι άνεμοι στα δυτικά νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι 3 με 5 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ