ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Παρουσίαση βιβλίου της Δέσποινας Σωτηροπούλου στην Δημητσάνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:33:00 π.μ. | |
Παρουσίαση βιβλίου της Δέσποινας Σωτηροπούλου στην Δημητσάνα
 Υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗΚΕΓ) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018, ώρα 19.30, στο Διασυνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας, η παρουσίαση του βιβλίου της δημοσιογράφου Δέσποινας Σωτηροπούλου με τίτλο «ΤΙ… ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ;» από τις εκδόσεις ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ.

Θέμα του βιβλίου είναι τα αιώνια κι αναπάντητα υπαρξιακά ερωτήματα. Ο θάνατος, ο έρωτας, η ζωή και η αγάπη. Η συγγραφέας μέσα από προσωπική εμπειρία καταγράφει ένα επώδυνο χρονικό τριών ετών δίνοντας έτσι την δική της απάντηση.

Τα έσοδα του βιβλίου διατίθενται - όπως και στο πρώτο βιβλίο της κ. Σωτηροπούλου- στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο του συλλόγου Η ΠΙΣΤΗ και όχι μόνον…

Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται και θα κάνουν εισηγήσεις ο εκδότης Σάββας Καλεντερίδης και η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα.

Το πρόγραμμα επίσης περιλαμβάνει:

Προβολή ομιλιών διακεκριμένων ανθρώπων της τέχνης και της δημοσιογραφίας.

Θα μιλήσουν ο κριτικός τέχνης Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο συνθέτης Νότης Μαυρουδής και οι δημοσιογράφοι Ελένη Σπανοπούλου, Χριστιάννα Χαλκιοπούλου και Ρένα Κουβελιώτη.

Επίσης θα προβληθούν αποσπάσματα που θα διαβάσουν οι ηθοποιοί: Στράτος Τζώρτζογλου, Βάνα Πεφάνη, Κώστας Αρζόγλου, Γιώργος Χριστοδούλου.

Την παρουσίαση θα συνοδεύσει η χορωδία του Υπαίθριου Μουσείου Υδροκίνησης Δημητσάνας με διδασκαλία της Αμαλίας Γούλα.

Την εκδήλωση θα καλύψει τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ.

Απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση στους κατοίκους και στους επισκέπτες της περιοχής να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση υποστηρίζοντας τόσο τον πολιτιστικό όσο και τον κοινωνικό χαρακτήρα που έχει αυτή η δράση.







Δελτίο Τύπου

Δήμος Γορτυνίας/ΔΗΚΕΓ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ