ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:22:00 μ.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
9.053 κούτες λαθραίων τσιγάρων δηλαδή 90.530 πακέτα έκρυβε μια νταλίκα η οποία ήταν έτοιμη να επιβιβαστεί στο πλοίο με προορισμό την Ιταλία από το Λιμάνι της Πάτρας. Κατασχέθηκε και το φορτηγό και τα τσιγάρα. Έρευνα ενεργεί το Λιμεναρχείο Πάτρας.

-Η Ένωση Ελλήνων φυσικών σε συνεργασία με τοπικούς φορείς οργανώνουν διημερίδα με θέμα Φιλοσοφία και επιστήμη. Μία διαχρονική συνάντηση. Η εκδήλωση θα γίνει στην Επίδαυρο 1 και 2 Δεκεμβρίου.

-Ημερίδα με θέμα την προώθηση των εξαγωγών Λακωνικών προϊόντων , οργανώνει το επιμελητήριο Λακωνίας στις 30 Νοεμβρίου στο Γύθειο . Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης.

-Το 2ο μεγάλο κρητικό γλέντι του συλλόγου Κρητικών φοιτητών Τρίπολης και φίλων θα γίνει το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 21:30 σε κέντρο της πόλης με πλήρες παραδοσιακό μενού.

-Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα χρειαστεί σήμερα η μνήμη του πολιούχου της Σπάρτης Οσίου Νίκωνα .

-Η Δεύτερη ημερίδα για τον αυτισμό θα γίνει την 1η Δεκεμβρίου στο Θέατρο Θωμάς Θωμαίδης στην Κόρινθο.

-Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική εκδήλωση οργανώνουν οι γυναίκες της Σπάρτης στις 2 Δεκεμβρίου σε κέντρο της Μαγούλας στις 18:00 το απόγευμα.

-Νέα εποχή , νέες προκλήσεις , σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα για μια δίκαιη ανάπτυξη. Είναι το θέμα ομιλίας που θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή στις 19:00 το απόγευμα στο εργατικό κέντρο Κορίνθου Υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.

-Εκδήλωση για τον εορτασμό της 54ης Επετείου από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πατρών θα γίνει την Παρασκευή στις 19:30 το απόγευμα στο συνεδριακό και πολιτιστικό Κέντρο . Η επέτειος έχει μια ιδιαίτερα βαρύνουσα σημασία για το Πανεπιστήμιο καθώς συνδιάζει τον εορτασμό της ίδρυσης του με τον εορτασμό του πολιούχου της Πάτρας Αγίου Ανδρέα.

-Συνεδριάζει την Τετάρτη στις 20:00 το βράδυ το ΔΣ του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης . Θα συζητηθούν τρέχοντα θέματα.

-Συνεδριάζει αύριο στις 19:30 το απόγευμα το Δημοτικό συμβούλιο Επιδαύρου . Θα συζητηθούν θέματα του Δήμου.

-Συνεδριάζει στις 17:00 το απόγευμα το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. Η συνεδρίαση θα γίνει στο π.κ Τρίπολης.

-Συνεδριάζει αύριο στις 13:30 το μεσημέρι το Διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΔ Πελοποννήσου . Η συνεδρίαση θα γίνει στο Παλιό Δημαρχείο της Τρίπολης.

-Ημερίδα για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων θα γίνει αύριο στις 18:00 το απόγευμα στη Μεγαλόπολη. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Μετεωρολόγος Κώστας Λαγουβάρδος και Διευθυντής ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών . Την ημερίδα οργανώνουν ο Δήμος σε συνεργασία με την πυροσβεστική Υπηρεσία.

-Η Πανελλαδική επιτροπή μπλόκων καλεί τα μέλη της να πάρουν μέρος μαζικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις και στις κατά τόπους συγκεντρώσεις που οργανώνει στις 28 Νοεμβρίου.

-Συνεδριάζει σήμερα στις 18:00 το απόγευμα το ΔΣ Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων θα συζητηθούν τρέχοντα θέματα .

-Ένα νεκρό δελφίνι εντοπίστηκε στη παραλία Κοστούλα του Δήμου Ερμιονίδας.

-Το βιβλίο της με τίτλο Τι είπαμε ότι είναι ο Έρωτας. Θα παρουσιάσει στη Δημητσάνα το Σάββατο η δημοσιογράφος Δέσποινα Σωτηροπούλου. Εισήγηση θα κάνουν ο εκδότης Σάββας Καλεντερίδης και η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα.

-Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Κώστας Γεωργουσόπουλος κριτικός τέχνης , ο Νότης Μαυρουδής σκηνοθέτης λογοτέχνης . Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Σταύρος Τζώρτζογλου , Βάνα Μπεφάνη , Κώστας Αρζόγλου και Γιώργος Χριστοδούλου. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7:30 το απόγευμα. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

-Οι elite shef της Πολωνίας επισκέφθηκαν το παραδοσιακό ελαιοτριβείο στον οικισμό Μάλτα της Μάνης. Παρακολούθησαν την επεξεργασλια της ελιάς με τον παραδοσιακό τρόπο και μαγείρεψαν φαγητά της Πολωνικής κουζίνας χρησιμοποιώντας το φρέσκο ελαιόλαδο .

-Διήμερες είναι φέτος οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στο Μονοδένδρι Λακωνίας όπου οι Γερμανοί εκτέλεσαν 118 Έλληνες το 1943.

-Χθες φορείς και κάτοικοι της Λακωνίας τίμησαν τους νεκρούς , σήμερα εκδηλώσεις πραγματοποιούν το ΚΚΕ, η ΚΝΕ και η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ