ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Ανδρέας Πραξιτέλους και Κατερίνα Ντούλια στον συνδυασμό του Δ. Καμπόσου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:17:00 μ.μ. | | |
Την ανακοίνωση δυο ακόμα υποψηφιοτήτων έκανε σήμερα Τρίτη 27/11 ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος συνεχίζοντας την ενίσχυση του ψηφοδελτίου της παράταξης «Αλλαγή Πορείας Δημήτρης Καμπόσος».

Ο ιατρός και Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Άργους κ. Ανδρέας Πραξιτέλους και η καθηγήτρια Κατερίνα Ντούλια εντάσσονται στην παράταξη του Δημήτρη Καμπόσου επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα του Δημάρχου για μια μεγάλη πλουραλιστική παράταξη με στελέχη από όλο το κοινωνικό φάσμα.
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών δήλωσε:

«Ο κ. Πραξιτέλους έχει σημαντική δράση όχι μόνο στην επιστήμη του την ιατρική αλλά και σε επίπεδο προσφοράς στην κοινωνία μέσω του Ερυθρού Σταυρού. Είμαι σίγουρος πως μαζί θα καταφέρουμε πολλά».

Όσο για την κ. Κατερίνα Ντούλια δήλωσε: Η κ. Ντούλια είναι μια νέα γυναίκα , εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, με ανιδιοτελή προσφορά σε θέματα του Δήμου η οποία θα της δοθεί η ευκαιρία να προσφέρει ακόμη περισσότερα.

Είμαι σίγουρος πως ο συνδυασμός εμπειρίας και νεανικής ορμής θα φέρουν μόνο θετικά αποτελέσματα στο δήμο και την παράταξη μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ