Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με θέμα: Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση στους Νέους Σήμερα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:41:00 π.μ. |
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με θέμα: Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση στους Νέους Σήμερα
Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή γονέων, μαθητών/-τριών, εκπαιδευτικών και επαγγελματιών Υγείας ολοκληρώθηκε η Ημερίδα με θέμα «Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση στους Νέους Σήμερα» το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018.

Τα θέματα που θα παρουσιάστηκαν ήταν: Διαφυλικές Σχέσεις στην Εφηβεία, Αντισύλληψη στην Εφηβεία, Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα, HPV-Προληπτικός Εμβολιασμός.

Μετά το τέλος των ομιλιών και παρουσιάσεων υπήρξε συζήτηση του κοινού με τον κεντρικό oμιλητή τον κ. Ευθύμιο Δεληγεώρογλου, Καθηγητή Μαιευτικής Γυναικολογίας και το επιτελείο του, όπου διατυπώθηκαν ερωτήματα και λύθηκαν απορίες.
Η ημερίδα διοργανώθηκε από την Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική, Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους, Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδος και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας θα υλοποιήσει πρόγραμμα ενημέρωσης για τον μαθητικό πληθυσμό των Σχολικών Μονάδων του Νομού Αργολίδας, με βάση το εγκεκριμένο υλικό από το Υπουργείο Παιδείας και Υπουργείο Υγείας. 

Οι Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής

- Ψύλλα Μαρία, Προϊσταμένη Μαία Μ/Γ Κλινικής Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους, Γ.Ν. Αργολίδας

- Γιατράκος Ιωάννης, Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΑργολίδαςΙ ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ