ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στο Επιμελητήριο Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:25:00 μ.μ. |
Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στο Επιμελητήριο Αργολίδας
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 4ος κύκλος σεμιναρίων επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης των γνώσεων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018, στα πλαίσια των δράσεων ενημέρωσης και επιμόρφωσης των μελών του Επιμελητηρίου Αργολίδας και σύμφωνα με την Πράξη της Εκτελεστικής Επιτροπής 45/21.11.2014 της Τράπεζας της Ελλάδος.


Το σεμινάριο διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Αργολίδας σε συνεργασία με την Eurolife ERB Ασφαλιστική. Εισηγητής ήταν ο κ. Βλάσης ΓΑΔ υπεύθυνος εκπαίδευσης της Eurolife ERB Ασφαλιστικής, ενώ συμμετείχε επίσης και ο διευθυντής της Eurolife ERB Ασφαλιστικής κ. Διογένης Μπαχτιάρογλου.
Τα σεμινάρια αφορούσαν τους τομείς:

· Α΄ «Προϊόντα Γενικών Κλάδων. Προγράμματα Πυρός» και

· Γ΄ « Συμβουλευτική Πώληση»,

και πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού μελών του Επιμελητηρίου (ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ασφαλιστικών συμβούλων, συντονιστών και πρακτόρων).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΦΩΤΙΟΣ ΔΑΜΟΥΛΟΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ