ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Τ. Λάμπρου: Ελπίζουμε επιτέλους κ. Δήμαρχε από την θέση του νέου Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, να παρουσιάσεις και εσύ κάποιο έργο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:53:00 μ.μ. | | |
Τ. Λάμπρου: Ελπίζουμε επιτέλους κ. Δήμαρχε από την θέση του νέου Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, να παρουσιάσεις και εσύ κάποιο έργο
Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες,

Συνεχίζει ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δ. Σφυρής να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και να παρατυπεί για πολλοστή φορά. 

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 8ης Οκτωβρίου 2018, απέκρυψε την επιθυμία του να γίνει μεταξύ άλλων και Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας, κάτι που το δικαιούται από τον Νόμο.

Δεν τόλμησε να μας πει ευθέως και παλληκαρήσια, ότι ήθελε να αναλάβει Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας και επέλεξε άλλο δρόμο.

Επέλεξε το δρόμο να πάρει την θέση ενός παραιτημένου μέλους του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου, δηλαδή του κ. Νόνη Βασίλη, έτσι απλά και κρυφά δίχως να μας φανερώσει την επιθυμία του.

Έτσι μας ανάγκασε να προσφύγουμε κατά της Απόφασης 204/2018 του Δημοτικού Συμβουλίου της 8ης Οκτωβρίου 2018.

Εμείς δικαιωθήκαμε για άλλη μια φορά και ο κ. Δήμαρχος Ερμιονίδας σύρθηκε να ανακαλέσει την καταγγελλόμενη Απόφαση 204/2018, σε νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 22α Οκτωβρίου 2018.

Βλέπε νέα Απόφαση με την οποία ανακαλείται η 204/2018: 

Αν και έχουμε σοβαρές επιφυλάξεις για την νομιμότητα και της νέας ως άνω Απόφασης, που έχουν να κάνουν με την καταστρατήγηση της θητείας του Προέδρου και των Μελλών του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου, τους οποίους έχουμε ψηφίσει ομόφωνα με θητεία 2,5 χρόνων που λήγει στις 31/8/2019, δεν θα προχωρήσουμε σε νέα Προσφυγή κατά αυτής.

Και αυτό διότι θέλουμε να συνεχιστεί στο Λιμενικό Ταμείο το έργο που έχει σχεδιάσει, προετοιμάσει και δημοπρατήσει το προηγούμενο Διοικητικό του Συμβούλιο.

Κύριε Σφυρή ευχόμαστε αυτά τα έργα του Λιμενικού Ταμείου να ολοκληρωθούν και να μην έχουν την τύχη όλων των μεγάλων Δημοτικών έργων που χάθηκαν επί Δημαρχίας σου.

Ελπίζουμε επιτέλους κ. Δήμαρχε να παρουσιάσεις και εσύ κάποιο έργο και όχι μόνο προγράμματα, εξαγγελίες και μελέτες χωρίς κανένα αποτέλεσμα.


Για τη Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»

Ο επικεφαλής
Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ