ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Ο Γιάννης Μαντζούνης κάνει την έκπληξη - Θα είναι υποψήφιος με τον Παναγιώτη Νίκα στις Περιφερειακές εκλογές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:24:00 μ.μ. | |
Ο Γιάννης Μαντζούνης κάνει την εκπληξη - Θα είναι υποψήφιος με τον Παναγιώτη Νίκα στις περιφερειακές εκλογές
Ο Γιάννης Μαντζούνης, γνωστός και επιτυχημένος επιχειρηματίας στην Αργολίδα με έντονη παρουσία για αρκετά χρόνια στα αθλητικά τεκταινόμενα της περιοχή μας , σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έδωσε τα χέρια με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα που στηρίζεται από την Νέα Δημοκρατία και θα είναι υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές.

Ο Γιάννης Μαντζούνης είναι ένας νέος άνθρωπος, γνωρίζει την αγορά και τα προβλήματά της και κατάφερε παρά τις αντιξοότητες, όχι μόνο να σταθεί στα πόδια του, αλλά ανάπτυξε την επιχειρηση του μέσα στην δύσκολή αυτή περίοδο της κρίσης. 

Ο Γιάννης Μαντζούνης είναι γνωστός σε ολόκληρο το νομό καθώς η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό αλλά και η ιδιαίτερη και επίμονη προσφορά του στην διάδοση της άθλησης στις μικρές ηλικίες, τον εκαναν αγαπητό σε πολύ κόσμο που έξω και πέρα από κόμματα διακρίνει την ανιδιοτελή προσφορά των ανθρώπων σαν τον Γιάννη Μαντζούνη. 

Η στήριξη όμως του Γιάννη Μαντζούνη ξεκινάει από ψηλά, καθώς το ήθος του και η πετυχημένη επαγγελματική του πορεία δεν μπόρεσαν να μείνουν κρυφές στους κύκλους της Νέας Δημοκρατίας που ψάχνει ανθρώπους νέους, άφθαρτους, πετυχημένους επαγγελματικά που να μην βλέπουν την πολίτικη ως επάγγελμα αλλά ως προσφορά στην κοινωνία και την πατρίδα.

Ένα είναι σίγουρο, ο Γιάννης Μαντζούνης είναι ίσως από τις μοναδικές περιπτώσεις που κατέρχονται στον πολιτικό στίβο όχι για τα οφίτσια και τους τίτλους, αλλά έχοντας ως μοναδική προτεραιότητα την πραγματική ανάπτυξη της περιοχή μας και την επίλυση ουσιαστικών προβλημάτων που ταλανίζουν τον τόπο μας για πολλά χρόνια.

Για όσους τον γνωρίζουν είναι βέβαιο οτι θα τα καταφέρει...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ