ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Θέατρο και όχι μόνο στην εκδρομή του Προοδευτικού Συλλόγου Λυγουριού " Ο Καββαδίας"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:21:00 μ.μ. |
Θεατρική και όχι μόνο, εκδρομή για τον Προοδευτικό Σύλλογο Λυγουριού " Ο Καββαδίας"
Πιστός στο θεατρικό ραντεβού των τελευταίων χρόνων, ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού "Ο Καββαδίας" διοργάνωσε ημερήσια εκδρομή στην πρωτεύουσα την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018. Τη φετινή χρονιά επιλέξαμε την παράσταση "Οι Μάγισσες της Σμύρνης", σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. 
Το πολυδιαβασμένο ατμοσφαιρικό βιβλίο της Μάρας Μεϊμαρίδη που καθήλωσε περισσότερους από 900.000 αναγνώστες παγκοσμίως, και κατέγραψε ρεκόρ τηλεθέασης στη μεταφορά του στην μικρή οθόνη το 2005, ανέβηκε στη σκηνή του "Παλλάς"!
Η ημερήσια εκδρομή μας ξεκίνησε με μία ενδιαφέρουσα δωρεάν ξενάγηση, στη σκιά του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης, στη συνοικία της Πλάκας, προσφορά στο Σύλλογο από την κυρία Λέττα Αιτάκη- Οικονομάκου, την οποία ευχαριστούμε πάρα πολύ! 
Η μεγαλοπρέπεια της ιστορίας της είναι βαθιά χαραγμένη στα ένδοξα, αρχαία απομεινάρια, στους βυζαντινούς ναούς και στα επιβλητικά, αναπαλαιωμένα νεοκλασικά της εποχής μας. Με ιστορία που ξεπερνά τα 3.500 χρόνια, μας υποδέχτηκε στα στενά της σοκάκια και μας αποκάλυψε τα μυστικά της...
Ακολούθησε φαγητό μετά μουσικής και γλέντι στο μεζεδοπωλείο "Μπακαλόγατος" στην Καισαριανή. 
Στη συνέχεια ο Σταμάτης Φασουλής και ένας θίασος εξαιρετικών ηθοποιών, μας υποδέχτηκαν στο θέατρο "Παλλάς" αποτυπώνοντας την ατμόσφαιρα μιας εμβληματικής εποχής και μας μετέφεραν 130 χρόνια πίσω σε ένα ταξίδι, στα παράλια της Σμύρνης και σε μια ιστορία γεμάτη μάγια, ξόρκια, αρώματα, έρωτες και πάθη.
Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους του Συλλόγου που συνέβαλαν στο να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα και να περάσουμε μία υπέροχη Κυριακή!

Και στα επόμενα...
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ