ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Έλλειψη σεβασμού προς τον νεκρό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:28:00 π.μ. |
Έλλειψη σεβασμού προς τον νεκρό
Το γεγονός ότι οι αλβανικές αρχές δεν έχουν ακόμα παραδώσει τη σωρό του Κωνσταντίνου Κατσίφα στην οικογένειά του, είναι μια ξεκάθαρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είναι απαράδεκτο μια οικογένεια να αναγκάζεται να κάνει το μνημόσυνο του παιδιού της χωρίς το σώμα του.

 Ξέρουμε ότι οι αλβανικές αρχές δεν έχουν πράξει το πρέπον από την αρχή κι ότι πρόκειται για μια εκτέλεση ενός Βορειοηπειρώτη που ανήκει σε μια εθνική μειονότητα κι όχι μόνο θρησκευτική, όπως νομίζουν οι περισσότεροι ακόμα και στην Ελλάδα. 

Όμως τώρα έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και μιλούμε για πλαίσιο βαρβαρότητας που βασανίζει την οικογένεια και προσπαθεί να προβάλει ιδιότητες ενός αυταρχικού καθεστώτος που χρησιμοποιεί την τρομοκρατία για να επιλύσει τα προβλήματα χωρίς βέβαια να κάνει τίποτα για να αντιμετωπίσει τις πιέσεις που ασκούν οι ακροδεξιοί κύκλοι στην Αλβανία. 

Όλοι κατανοούμε ότι η Αλβανία δεν θέλει προβλήματα στη Βόρεια Ήπειρο, την ώρα που καταβάλει κάθε προσπάθεια για να ενωθεί επί του πρακτέου με το Κοσσυφοπέδιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποδεχτούμε ακόμα και πράξεις βαρβαρότητας, μόνο και μόνο για να υπάρχουν καλές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. Διότι η υποχωρητικότητα και η ηττοπάθεια δεν είναι στοιχεία καλών σχέσεων αλλά απλώς ραγιαδισμού που έδειξε τι κάνει και στο Σκοπιανό.

Ν. Λυγερός
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ