ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Πρόκρισης της ομάδας Νεανίδων του ΑΟ Αλκυών στον προκριματικό γύρο του Πρωταθλήματος Νεανίδων ΕΣΠΕΠ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:29:00 π.μ. | |
Πρόκρισης της ομάδας Νεανίδων  του ΑΟ Αλκυών στον προκριματικό γύρο του Πρωταθλήματος Νεανίδων ΕΣΠΕΠ
«Τα μέλη της οικογένειας του ΑΟ Αλκυών αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τις παίκτριες της ομάδας Νεανίδων μας και την προπονήτριά μας κα Ψυχογιού για την επιτυχία της πρόκρισης της ομάδας στον επόμενο προκριματικό γύρο του Πρωταθλήματος Νεανίδων ΕΣΠΕΠ. 

Η πρόκριση από την 4η αγωνιστική με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια δείχνει με τον πιο πειστικό τρόπο τόσο την ποιότητα των αθλητριών μας, όσο και την εξαιρετική δουλειά των προπονητριών μας. 

Επίσης ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας που «συμμετέχουν» στους αγώνες μας και δίνουν τη δική τους ώθηση για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. 
Τέλος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας μας γιατί χωρίς αυτούς τίποτα από τα παραπάνω δεν θα ήταν εφικτό. 

Αν και τα παιχνίδια της επόμενης φάσης θα είναι του ενός γύρου και θα προκύψουν από κλήρωση με ομάδες πολύ πιο έμπειρες και έτοιμες, στην πλειοψηφία τους από εμάς, έχουμε την πεποίθηση ότι θα ανταποκριθουμε και σε αυτά με επιτυχία. 

Σε κάθε περίπτωση οι αθλήτριες μας θα δώσουν και πάλι τον καλύτερο τους εαυτό και γι΄ αυτό καλούμε ακόμη περισσότερους φίλους να σταθούν δίπλα στην προσπάθειά τους αυτή».
Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν
(Ψυχογιου Ε)
Γιανακουλη Σταυριαννη
Δικαίου Αγγελα
Δουμουρα Άννα
Στασινόπουλου Μάρτα
Κατσουλιερη Στέλλα
Χαυτα Έλενα
Ελενη Καραχάλιου
Νικολαου Βασιλική
Χριστοπούλου Βασιλική
Μαντζιτς Σοφία
Χρυσοβεργη Μυρτω
Τσιλιμιγκρα Νεφέλη
Δεσύλλα Μαρια
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ