ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Ήττα έκπληξη του Διομήδη από τον Άρη Νίκαιας - Ένσταση για το τελευταίο γκολ της γηπεδούχου ομάδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:34:00 μ.μ. | | |
Ήττα εκπληξη του  Διομήδη από τον Άρη Νίκαιας - Ένσταση για το τελευταίο γκολ της γηπεδούχου ομάδας
Σπουδαία νίκη του Άρη Νίκαιας επί του Διομήδη για την 5η αγωνιστική της Handball Premier. Η ομάδα της Νίκαιας επικράτησε με 18-17, χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Γιώργος Μελετάκος στην εκπνοή του αγώνα.


Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτεροι στο παιχνίδι παίρνοντας από την αρχή το προβάδισμα το οποίο άγγιξε τα 3 τέρματα στο 12' με το σκορ να βρίσκεται στο 6-3. Σταδιακά ο Διομήδης ανέβασε την απόδοση του και έφτασε σύνρτομα στην ισοφάριση με τέρμα του Χαντέλη που έκανε το 6-6 στο 15'. Από εκείνο το σημείο μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι, με το ημίχρονο να τις βρίσκει ισόπαλες με σκορ 10-10.

Η επανάληψη ήταν εκπληκτική. Οι παίχτες του Τάκη Μελετάκου μπήκαν με περίσσιο πάθος και τρέχοντας ενα σερί 6-0 προηγήθηκαν με 16-10 στο 43'. Χαρακτηριστικό της επιθετικής δυστοκίας του Διομήδη, ήταν το γεγονός ότι σκόραρε για πρώτη φορά στο Β ημίχρονο στο 46' κάνοντας το 16-11 με τον Τσάτσα. Αυτό ήταν το γκολ που ξεκλείδωσε την απόδοση του Διομήδη που έτρεξε ενα σερί 0-4, για να μειώσει στο 55' σε 16-15 με τέρμα του Χαντέλη και για να ισοφαρίσει σε 17-17 με πέναλτι του Χειβιδόπουλου 50 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Ο Διομήδης έχασε την ευκαιρία να περάσει μπροστά αφού το λάθος των γηπεδούχων δεν μετέτρεψε σε γκολ ο Χαντέλης, με αποτέλεσμα στην τελευταία επίθεση ο Γιώργος Μελετάκος να κάνει το 18-17 για την ομάδα της Νίκαιας, μεσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 18-17

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 4-2, 6-6, 7-8, 8-9, 10-10 (ημχ.), 14-10, 14-10, 16-11, 16-13, 16-15, 18-17

ΑΡΗΣ (Μελετάκος): Κουρής 1 Λαδάκης 6, Γ. Μελετάκος 3, Γρηγοράκης, Μουλιάτος, Δ. Μελετάκος 3, Μαλανδρένιας 1, Χρηματόπουλος, Πετράκος 1, Καμπουράκης 2, Χαρμπής, Μιμίκος, Χουρσουντιάν, Χαραλάμπους, Βίρδας, Βλαχοθανάσης

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρουλας): Κρεμαστιώτης, Τσιγαρίδας, Αρσενασβίλι, Παπαντωνόπουλος, Χειβιδόπουλος 4, Ρουσσόπουλος, Αργυρού 4, Τότος 2, Χαντέλης 4, Λαμπρόπουλος, Ζλατάνος, Τσάτσας 1, Μπλάτσος, Δάσκαλος 2.

Διαιτητές: Τσάκωνας- Σκλαβενίτης, Δίλεπτα: 6-3, Πέναλτι: 2/5-3/5

Η ένσταση του Διομήδη


«Η ομάδα του Διομήδη Άργους καταθέτει ένσταση διότι το τελευταίο γκολ της γηπεδούχου ομάδας ήταν εκπρόθεσμο. Συγκεκριμένα η γραμματεία και ο παρατηρητής επειδή δεν υπήρχε ο απαραίτητος μηχανισμός (κόρνα) δεν σφύριξαν την λήξη του αγώνα ως όφειλαν, με αποτέλεσμα να σημειωθεί εκπρόθεσμα το γκολ. Θα ακολουθήσει αναλυτική παράθεση των γεγονότων από την ομάδα μας».

Οι διαιτητές έγραψαν

Σε απάντηση της ένστασης της Β’ ομάδας έχουμε να απαντήσουμε τα εξής: Το γήπεδο διαθέτει ηλεκτρονικό πίνακα στον οποίο η κόρνα δεν ακούγεται (χαμηλή ένταση). Το τελευταίο γκολ για το οποίο ενίσταται η Β’ ομάδα είναι εμπρόθεσμο διότι όταν η χρονομέτρης σφύριξε την λήξη του αγώνα η μπάλα είχε περάσει εξ’ ολοκλήρου την γραμμή του τέρματος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ