ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Συνάντηση Μητσοτάκη, Ανδριανού και Κεραμέως με το προεδρείο του Ιερού Συνδέσμου των Κληρικών Ελλάδος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:54:00 μ.μ. |
Συνάντηση Μητσοτάκη, Ανδριανού και Κεραμέως με το προεδρείο του Ιερού Συνδέσμου των Κληρικών Ελλάδος
 Ο Βουλευτής Αργολίδας και αν. υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός και η υπεύθυνητου Τομέα, Βουλευτής Επικρατείας κ. Νίκη Κεραμέως συμμετείχαν σήμερα στη συνάντηση του Προέδρου του κόμματος κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο π. Γεώργιο Σελλή και τα μέλη του προεδρείου του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδας. 

Στη συνάντηση, ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε τους κληρικούς ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να αποδεχθεί την εργαλειοποίηση των χιλιάδων κληρικών από τον κ. Τσίπρα και την αλλαγή του τρόπου μισθοδοσίας τους, προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να προσλάβει 10.000 επιπλέον κομματικούς του φίλους. 
Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε επίσης ότι η Νέα Δημοκρατία δεν είχε την παραμικρή προηγούμενη ενημέρωση ούτε από την κυβέρνηση ούτε από την Αρχιεπισκοπή πριν από τις σχετικές ανακοινώσεις. Όπως δήλωσε «Προφανώς αυτό είναι ένα ακόμη επικοινωνιακό κόλπο της κυβέρνησης και ειλικρινά θλίβομαι για το γεγονός ότι η ηγεσία της Εκκλησίας της Ελλάδας τελικά χρησιμοποιήθηκε από τον κ. Τσίπρα στα προεκλογικά του παιχνίδια», τόνισε δε ότι η εν λόγω συμφωνία δεν δεσμεύει τη Νέα Δημοκρατία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ