ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Δήμος Άργους Μυκηνών: Η παράταξη "Άλλος Δρόμος" διαστρεβλώνει την ουσία των όσων ειπώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:01:00 μ.μ. | |
Δήμος Άργους Μυκηνών: Η παράταξη "Άλλος Δρόμος" διαστρεβλώνει την ουσία των όσων ειπώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο
Για άλλη μια φορά η αντιπολίτευση στο Δήμο Άργους Μυκηνών, που εκφράζεται από την παράταξη "Άλλος Δρόμος", αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων. 

Μετά από το αμήχανο και αναιτιολόγητο ΟΧΙ της στο ψήφισμα που εισήγαγε ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος στο ΔΣ για τον Κατσίφα και το ΟΧΙ στο ψήφισμα για τη στήριξη του αιτήματος του ιερού κλήρου να εισακουστεί η άποψη του από την κυβέρνηση και τόσα άλλα ΟΧΙ σε ζωτικής σημασίας ζητήματα και έργα, κουτοπόνηρα σκεπτόμενη, διαστρεβλώνοντας την ουσία των όσων ειπώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο προσπαθεί να δημιουργήσει ατυχώς εντυπώσεις για ένα θέμα που μόνο εύσημα αξίζουν στη δημοτική αρχή.

 Φυσικά δεν περιμέναμε να τα λάβουμε από τον "Άλλο δρόμο" γιατί απλά εμάς μας ενδιαφέρουν οι πολίτες και η ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων και η εκτέλεση έργου. Αυτό όμως που περιμέναμε είναι να αντιμετωπίσει ένα τόσο σημαντικό θέμα με την δέουσα σοβαρότητα.

 Εν προκειμένω ο κ. Νικητόπουλος στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ζήτησε να ενημερωθεί για την πορεία αποκατάστασης των ζημιών από την πλημμύρα της 29ης Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Καμπόσος απάντησε ότι σε επόμενη συνεδρίαση θα είμαστε σε θέση να πληροφορήσουμε το ΔΣ συνολικά και με πάσα λεπτομέρεια για τις αποκαταστάσεις των ζημιών και διέκρινε ορθώς τις αρμοδιότητες για τις αποκαταστάσεις μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας (αντιπεριφέρειας) που φαίνεται να αγνοεί η παράταξη «Άλλος Δρόμος». Μάλιστα ο Δήμαρχος ρώτησε τον κ. Νικητόπουλο αν υπάρχει κάποιο σημείο-δρόμος το οποίο έχει επισημανθεί ότι δεν έχει ο Δήμος επέμβει και δεν υπήρξε καμία απάντηση προφανώς γιατί η ερώτηση δεν είχε κάτι συγκεκριμένο να πει αλλά έγινε για να δικαιολογήσει η αντιπολίτευση την παρουσία της και μόνο, αφού άλλωστε δεν υπάρχει και κανένα παράπονο από τους πολίτες. 

Η μόνη και πάσα αλήθεια που γνωρίζουν πολύ καλά οι πολίτες είναι ότι ο Δήμος Άργους Μυκηνών, υπό την εποπτεία του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου και με καθημερινή παρουσία σε όλο το εύρος του Δήμου του αρμόδιου αντιδημάρχου Έργων Δημήτρη Κρίγγου και των αντιδημάρχων Κατερίνας Μπόμπου και Θοδωρή Οικονόμου, ξεκίνησε μια τιτάνια προσπάθεια αμέσως μόλις κόπασαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα και διαπιστώθηκε το μέγεθος της καταστροφής. Αρμοδιότητα του δήμου είναι η διάνοιξη προσβάσεων οδοποιΐας και αποκατάσταση των ζημιών επι αυτής. Αρμοδιότητα της Περιφέρειας (αντιπεριφέρειας) ο καθαρισμός των ρεμμάτων.

Ο Δήμος σήμερα, με πλήρη αποτελεσματικότητα, σε χρόνο ρεκόρ, έχει αποκαταστήσει τις προσβάσεις στο 97% της οδοποιίας και της αγροτικής οδοποιίας με πάνω από 20 συνεργεία μηχανημάτων σε εποχή με ιδιαίτερες ανάγκες όπου έχει ξεκινήσει η συγκομιδή της ελιάς και των εσπεριδοειδών.

Η περιφέρεια ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ στα ρέματα. Το γεγονός αυτό έχουμε επισημάνει τόσο με έγγραφα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες όσο και δια ανακοινώσεων μας, στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και αλλού. Επισημαίνουμε τον κίνδυνο αν συμβεί άλλο ένα, έστω πολύ μικρότερης έντασης πλημμυρικό φαινόμενο, να έχουμε χειρότερα αποτελέσματα όσο τα ρέματα παραμένουν ακαθάριστα.

Δεν τίθεται κανένα θέμα «συνεννόησης» με τον κ. Χειβιδόπουλο όπως αναφέρει η ανακοίνωση της μείζονος αντιπολίτευσης. Τα θέματα είναι πεντακάθαρα όπως αναλύονται ανωτέρω. Ας απευθυνθεί λοιπόν ο «Άλλος Δρόμος» στην αντιπεριφέρεια ούτως ώστε να λάβει απαντήσεις για την αδράνεια που έχει επιδείξει η οποία ελπίζουμε να μην αποδειχθεί καταστροφική. 

Ας απευθυνθεί όμως στον κ. Χειβιδόπουλο να αναζητήσει εξηγήσεις έστω και καθυστερημένα και για το μεγάλο πρόβλημα που δημιούργησε με τη μεταφορά μαθητών, το μεγάλο πρόβλημα των κουνουπιών που ο κ. Χειβιδόπουλος δεν αντιμετώπισε, τη συσκότιση σε μεγάλους κόμβους της περιφέρειας όπως αυτός στου Μαλαχιά και τόσα άλλα... 

Δελτίο τύπου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ