ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Δήμος Άργους Μυκηνών: Καλούμε τον Αντιπεριφερειάχη Αργολίδας έστω και τώρα να αναλάβει τις ευθύνες του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:18:00 π.μ. | |
Επί δύο μήνες το γκρέιντερ της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας βρίσκεται ακινητοποιημένο προκλητικά στο δρόμο Άργους - Ναυπλίου, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, κάτι το οποίο βλέπουν καθημερινά οι κάτοικοι της Αργολίδας, παρά τα ψέματα του αντιπεριφερειάρχη κ.Χειβιδόπουλου (περί «καθαρισμών στα ορεινά», όπως ανέφερε σε συνέντευξη του), αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος Άργους - Μυκηνών.

Ανακοίνωση του Δήμου Άργους - Μυκηνών.

"Η απουσία της αντιπεριφέρειας και του κ. Χειβιδόπουλου από τον καθαρισμό των ρεμάτων 2 ολόκληρους μήνες μετά την πλημμύρα και τις πρωτοφανείς καταστροφές της 29ηςΣεπτεμβρίου είναι εγκληματική και τον καλούμε έστω και τώρα να αναλάβει τις ευθύνες του προκειμένου να αποσοβηθούν οι μεγάλοι κίνδυνοι οι οποίοι υπάρχουν σε κάθε Δημοτική Ενότητα από τα μπαζωμένα ακόμα ρέματα.
Δήμος Άργους Μυκηνών: Καλούμε τον Αντιπεριφερειάχη Αργολίδας έστω και τώρα να αναλάβει τις ευθύνες του
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και η ανευθυνότητα έχει τα όρια της.

Εφόσον ο κ. Χειβιδόπουλος αδυνατεί να ανταπεξέλθει των αρμοδιοτήτων του καθ όσων είναι απασχολημένος με την επικείμενη υποψηφιότητα του καλούμε για άλλη μια φορά τον Περιφερειάρχη κ.Τατούλη διότι διανύουμε χειμερινούς μήνες και έχουν υποχρέωση να φροντίσουν για την ασφάλεια των δημοτών, την οποία δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν συναισθάνονται συνεπεία της αδιαφορίας που επιδεικνύει ο κ.Χειβιδόπουλος".
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ