ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:03:00 π.μ. | |
Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Λαικός αγώνας δρόμου θα γίνει το πρωί της Κυριακής στη Σπάρτη, με πρωτοβουλία της Μητρόπολης Σπάρτης, του Δήμου και του αθλητικού οργανισμού. Γίνεται στο πλαίσιο των ευρύτερων εκδηλώσεων για τον πολιούχο της πόλης.

Συνεχίζει να δουλεύει ο Γιώργος Παράσχος, στον Αστέρα, εν’ όψει του κομβικού αγώνα του επόμενου Σαββάτου, με την ΑΕΛ, στην Τρίπολη. Το μεγάλο αυτό παιχνίδι, θα αρχίσει στις 5.15 το απόγευμα.

Με τον υπολογίσιμο Απόλλωνα Λάρισας παίζει την Κυριακή, το μεσημέρι, η Σπάρτη. Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο της Φιλιππούπολης. Η ομάδα της Λάρισας, είναι πολύ καλή, με γεμάτο ρόστερ. Διαιτητής θα είναι ο Τσακαλίδης απ’ την Χαλκιδική.

Στις 25 του μήνα αρχίζει το πρωτάθλημα νέων της Φούτμπολ Λιγκ. Μετέχει και η Σπάρτη.

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Την Κυριακή, ο Αρκαδικός θα παίξει με τη Μεσσήνη.

Τέσσερα γήπεδα στην Αργολίδα, σύντομα θα δημοπρατηθούν με απόφαση της Περιφερειακής Αρχής. Θα γίνουν έργα τοποθέτησης πλαστικού χλοοτάπητα.

Στον 8ο όμιλο της Γ Εθνικής, ο Παναρκαδικός θα παίξει την Κυριακή εκτός έδρας με τον Μανδραικό. Η Ερμιονίδα, θα αγωνιστεί με τον ΑΟ Υπάτου εκτός, ενώ ο Παναργειακός, θα ταξιδέψει στη Ζάκυνθο. Ο Αστέρας Βλαχιώτη θα παίξει με την Πελλάνα, η Λέρνα με το Καταστάρι και η Καλαμάτα με τον Πάμισο, στη Μεσσήνη.

Με τον υπολογίσιμο Ηλυσιακό, εκτός έδρας, θα παίξει ο ΠΑΣ Κόρινθος την Κυριακή για τον 7ο όμιλο.

Τον ισχυρό Ολυμπιακό φιλοξενεί στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, ο Παμβοχαικός, στο κλειστό Βραχατίου, για την κορυφαία κατηγορία του βόλει ανδρών.

Την Ηλιούπολη θα φιλοξενήσει η γυναικεία ομάδα βόλει της Κορίνθου, για το πρωτάθλημα βόλει. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου.
Διαφημιστική καταχώρηση

Την Πεντέλη υποδέχεται στις 5 το απόγευμα της Κυριακής, στο κλειστό του Ναυπλίου, ο Οίακας για την Β Εθνική του μπάσκετ ανδρών. Η Κόρινθος φιλοξενεί τον Γλαύκο.

Την Πέρα υποδέχεται στις 5 το απόγευμα της Κυριακής, η Καλαμάτα για την Γ Εθνική του μπάσκετ ανδρών.

Με τα Μελίσσια εκτός έδρας θα παίξει ο Πελασγός Μεγαλόπολης για την Α2 του μπάσκετ γυναικών. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 2.30 το μεσημέρι της Κυριακής. Ο Πελασγός είναι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Εκτός έδρας με την Πυλαία παίζει ο Διομήδης Άργους για το χάντμπολ ανδρών. Το παιχνίδι θα γίνει στις 4 το μεσημέρι της Κυριακής.

Αγώνες μότο κρος θα γίνουν το πρωί της Κυριακής στην πίστα της ΔΕΗ, στη Μεγαλόπολη. Πρόκειται για αγώνες Νότιας Ελλάδας.

Σε εξέλιξη είναι αυτές τις ώρες ο 4ος αγώνας υπεραπόστασης Αθήνα-Σπάρτη-Αθήνα, 490 χλμ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ