ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Επίσκεψη Κωστούρου στο Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο όπου διεξάγεται τριήμερο προληπτικών ιατρικών ελέγχων από κορυφαίους γιατρούς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:05:00 μ.μ. | | | |
Επίσκεψη Κωστούρου στο Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο όπου διεξάγεται τριήμερο προληπτικών ιατρικών ελέγχων από κορυφαίους γιατρούς
 Επίσκεψη  στο Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Ναυπλιέων πραγματοποίησε ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος όπου διεξάγεται τριήμερο προληπτικού ιατρικού ελέγχου από τις 16 έως και τις 18 Νοεμβρίου.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μπαρού Ραφαήλ, ενημέρωσε τον Δήμαρχο για το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου που συνεχίζοντας τις δράσεις του στον Τομέα της υγείας, διοργανώνει τριήμερο προληπτικού ιατρικού ελέγχου.
Οι δράσεις που πραγματοποιούνται  αυτήν την φορά είναι οι εξής :

- ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
- ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ
- ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ
-ΥΠΕΡΤΑΣΗ – ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ – ΛΙΠΙΔΙΑ
- ΠΡΟΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
-ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ
-ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΟ
-ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ
Ο κος Κωστούρος έδωσε αναμνηστικά δώρα στους κορυφαίους γιατρούς από μεγαλύτερα Νοσοκομεία της Αθήνας και του Πειραιά που συμμετέχουν σ’ αυτό το τριήμερο και δήλωσε πως "το όλο εγχείρημα των προληπτικών ελέγχων έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία διότι δίδονται λύσεις σε εκατοντάδες πολίτες του Δήμου μας".
Σ’ όλες τις δράσεις παρευρίσκονται εξειδικευμένοι τεχνικοί της G.E. που θα χειρίζονται τα αντίστοιχα μηχανήματα της εταιρείας, καθώς και όλα τα αναλώσιμα. Όλη η ανωτέρω προσφορά από την G.E. είναι ΔΩΡΕΑΝ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ