ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Ο Γιάννης Ανδριανός στα εγκαίνια του νέου Κέντρου Νεότητας της Μητρόπολης Αργολίδας στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:18:00 μ.μ. | |
Ο Γιάννης Ανδριανός στα εγκαίνια του νέου Κέντρου Νεότητας της Μητρόπολης Αργολίδας στο Άργος
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στα εγκαίνια του νέου Κέντρου Νεότητας της Μητρόπολης Αργολίδας στο Άργος. Ο κ. Ανδριανός επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Οφείλουμε όλοι μας για άλλη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μητροπολίτη μας Νεκτάριο για το σημαντικό ποιμαντικό και κοινωνικό έργο που επιτελεί γενικότερα και ειδικότερα για τη δημιουργία αυτού του σημαντικού έργου για τους νέους μας.Και βεβαίως να ευχαριστήσουμε όλες και όλους όσοι συνέβαλαν και εργάστηκαν για την προετοιμασία αυτού του νέου Κέντρου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως στο Άργος.

Εύχομαι ολόψυχα το Κέντρο αυτό με τις ευλογίες του Σεβασμιώτατου, τη συμβολή των ανθρώπων της Μητρόπολης και την ενεργή στήριξη όλων μας,να λειτουργήσει ως μία ακόμη κιβωτός πίστης, νοήματος και ψυχαγωγίας για τους νέους ανθρώπους του τόπου μας, ως ένας φάρος ελπίδας και αισιοδοξίας σ’ αυτή τη δύσκολη για την πατρίδα και την κοινωνία μας συγκυρία της κρίσης.

Είναι μια ακόμη απτή απόδειξη του σημαντικότατου ποιμαντικού και κοινωνικού έργου που επιτελεί αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά τόσο η Μητρόπολή μας, όσο και ευρύτερα και συνολικά η Εκκλησία της Ελλάδος.Πρόκειται για ένα έργο πραγματικά ανεκτίμητο, καθώς η Εκκλησία καλύπτει υπαρκτά και μεγάλα κενά και παραλείψεις της κοινωνικής και προνοιακής πολιτικής, χωρίς αυτό συχνά να αναγνωρίζεται από κάποιους φορείς δημόσιων αξιωμάτων.

Είναι γι’ αυτό σημαντικό όχι απλώς να στηρίζουμε ενεργά αυτές τις πρωτοβουλίες της Εκκλησίας, αλλά και να τις προβάλλουμε ως αποδείξεις έναντι εκείνων που για τους δικούς τους λόγους, θέλουν να μειώσουν το ανεκτίμητο έργο και την προσφορά της.

Μ’ αυτές λοιπόν τις σκέψεις, για ακόμη μια φορά εύχομαι να είναι καλορίζικο το νέο αυτό Κέντρο Νεότητος και η ευλογία του Μητροπολίτη μας να συνοδεύει τους εργαζόμενους σ’ αυτό και τους εθελοντές καθώς και κάθε νέο άνθρωπο που θα το αξιοποιήσει».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ