ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Ο Όμιλος Αγωνιστικού Bridge Αργολίδας οργάνωσε με επιτυχία 3ήμερο Τουρνουά Ζευγών Bridge

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:04:00 π.μ. |
Ο Όμιλος Αγωνιστικού Bridge Αργολίδας οργάνωσε με επιτυχία 3ήμερο Τουρνουά Ζευγών Bridge
Ο Όμιλος Αγωνιστικού Bridge Αργολίδας (Ο.Α.Μ.Α.) σε συνεργασία με τον Όμιλο Αγωνιστικού Bridge Κηφισιάς (Ο.Α.Μ.Κη.) οργάνωσαν 3ήμερο Τουρνουά Ζευγών Bridge Κατηγοριών 1-6, 1-9, OPEN 4ης Βαθμίδας.

Το τουρνουά έγινε στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου “ΑΜΑΛΙΑ” στο Ναύπλιο από τη Παρασκευή 9 Νοεμβρίου έως τη Κυριακή 11 Νοεμβρίου. Διαιτητές στο τουρνουά ήταν: η Πτυχιούχος Διαιτητής Άννα Καλιακμάνη του Ο.Α.Μ.Κη. με βοηθό τον Έμπειρο Διαιτητή Αναστάσιο Δράσσα του Ο.Α.Μ.Α.

Τα αποτελέσματα της Γενικής Κατάταξης ήταν:

Κατηγορία 1-6: 1οι Γκλεζάκος-Γιαννούλη με 62,42% του Ομίλου Αγωνιστικού Bridge Αργολίδας (Ο.Α.Μ.Α.).

Κατηγορία 1-9: 1οι Καντεράκης-Γιαννουζάκος με 57,73% του Ομίλου Αγωνιστικού Bridge Αργολίδας (Ο.Α.Μ.Α.).

Κατηγορία OPEN: 1οι Θεοδωρακόπουλος-Σινάνης με 56,79% του Ομίλου Αγωνιστικού Bridge Καλαμάτας (Ο.Α.Μ.Κ.).

Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Bridge (Ε.Ο.Μ.) στη παρακάτω διεύθυνση:https://results.hellasbridge.org/club/70

Από τον Αρκαδικό Όμιλο Αγωνιστικού Bridge (Αρκ.Ο.Α.Μ.) πήραν μέρος στο τουρνουά ο Παναγιώτης Γιωνάς με συμπαίκτρια την Εύη Αστυρακάκη στη κατηγορία 1-6. Το ζεύγος ξεκίνησε τη Παρασκευή από τη 5η θέση με score 50,91% αλλά στις ημερίδες του Σαββάτου και της Κυριακή πήρε στην 9η θέση με score 49,09% και 44,18% με αποτέλεσμα να πάρει την 7η θέση στη Γενική Κατάταξη με score 48,06%.

Το Δ.Σ. του Ομίλου μας και η αθλητές μας εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια στον Όμιλο Αγωνιστικού Bridge Αργολίδας για την άψογη διοργάνωση και τις ευχαριστίες τους για την όμορφη φιλοξενία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ