ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Καλάβρυτα: Φοβερό βίντεο drone με τα πρώτα χιόνια στο χιονοδρομικό κέντρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:31:00 μ.μ. |
 Καλάβρυτα: Φοβερό βίντεο drone με τα πρώτα χιόνια στο χιονοδρομικό κέντρο
Μπορεί στα Τρίκαλα και στην Βασιλίτσα να χιόνισε περισσότερο, αλλά το θέαμα είναι εξίσου εντυπωσιακό και στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων όπου και έπεσαν τα πρώτα χιόνια.


Μία βόλτα με drone πάνω από το βουνό που αγαπούν και προτιμούν όσοι κάνουν σκι σίγουρα θα σε κάνει να προγραμματίσεις την πρώτη σου επίσκεψη σε κάποιο χιονοδρομικό της Ελλάδας αν δεν το έχει κάνει ήδη δηλαδή.

Πάντως όσον αφορά το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων δεν χρειάζεται να βιαστείς ιδιαίτερα, καθώς στα άμεσα σχέδια των αρμόδιων είναι να το εκσυγχρονίσουν έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Είναι μάλιστα ίσως η μεγαλύτερη επένδυση που αναμένεται να γίνει στο χιονοδρομικό κέντρο στα τόσα χρόνια λειτουργίας του, η οποία θα ξεπερνά και τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Αλλωστε να σημειωθεί πως το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων είναι από τα πιο δημοφιλή χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδα, καθώς κάθε χρόνο οι επισκέπτες ξεπερνούν 150.000.

Είναι επίσης το πιο κοντινό χιονοδρομικό στην Αθήνα και υποδέχεται σκιερ και σνοουμπόρντερ από όλη την Ελλάδα.

Το χιονοδρομικό διαθέτει συνολικά οχτώ (8) αναβατήρες και δεκατέσσερις (14) πίστες που περιλαμβάνουν όλα τα επίπεδα δυσκολίας, συνολικού μήκους 25 χλμ.

Οι δρόμοι εκχιονίζονται όλο το 24ωρο και η πρόσβαση σε αυτό από τα Καλάβρυτα είναι πάντα εύκολη και ιδιαίτερα όμορφη, μέσα από το ελατοδάσος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ