ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Στο Ναύπλιο επιβράβευσε η Eurolife ERB τους συνεργάτες της

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:32:00 μ.μ. |
Στο Ναύπλιο επιβράβευσε η Eurolife ERB τους συνεργάτες της
Με ένα ταξίδι στο Ναύπλιο επιβράβευσε η Eurolife ERB τους συνεργάτες της, που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους σε ένα διαφορετικό Διαγωνισμό Πωλήσεων, αυτό των Κεφαλαίων Ασφάλειας Ζωής, ως αναγνώριση της πολύτιμης συμβολής τους στη συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη των εργασιών της εταιρείας και για τη συγκεκριμένη ασφαλιστική ανάγκη.

Οι συνεργάτες της Eurolife ERB απόλαυσαν, σε χαλαρό κλίμα, ένα συναρπαστικό τριήμερο στην ιστορική αυτή πόλη, γνώρισαν τα σημαντικά αξιοθέατά της, επισκέφθηκαν γνωστό οινοποιείο της περιοχής, ενώ περιηγήθηκαν και στα γραφικά σοκάκια του Ναυπλίου συμμετέχοντας σε ένα ειδικά σχεδιασμένο κυνήγι θησαυρού στην καρδιά της παλιάς πόλης.

Ο κ. Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης, ανέφερε σχετικά: «Είναι πάντα χαρά μας να δημιουργούμε ευκαιρίες που μας φέρνουν ακόμα πιο κοντά στους συνεργάτες μας, γιορτάζοντας μάλιστα σημαντικές επιτυχίες. Σε ένα περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις, η Eurolife ERB έχει καταφέρει να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις, καλύπτοντας κάθε ασφαλιστική ανάγκη. Ειδικά στα προγράμματα της Ασφάλισης Ζωής, το My FamilyFirst αποτέλεσε για μια ακόμα χρονιά ένα από τα πιο δυναμικά και ανταγωνιστικά προϊόντα μας, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνεργάτες μας να πετύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα, ενώ παράλληλα κάλυψαν με τον καλύτερο τρόπο μια ιδιαίτερα σημαντική ανάγκη των πελατών. Συνεχίζουμε δυναμικά, επενδύοντας με συνέπεια σε ένα από τα πολυτιμότερα περουσιακά στοιχεία μας, τους ίδιους τους ανθρώπους μας».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ