Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018

H Land Rover έρχεται στην Αργολίδα για την παγκόσμια παρουσίαση του καινούργιου Evoque

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:43:00 π.μ. | |
H Land Rover ψήφισε Αργολίδα για την παγκόσμια παρουσίαση του καινούργιου Evoque
Την ερχόμενη Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, η βρετανική εταιρεία αναμένεται να αποκαλύψει επίσημα τη νέα γενιά του Range Rover Evoque, του πιο επιτυχημένου εμπορικά μοντέλου της γκάμας της, με περισσότερες από 700.000 πωλήσεις.

Η Land Rover έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες προώθησης του αυτοκινήτου, εκθέτοντας στο Λονδίνο μία σειρά εκπληκτικών συρμάτινων ομοιωμάτων φυσικού μεγέθους. Το καινούργιο Evoque θα λανσαριστεί στις αγορές στα μέσα του 2019, ωστόσο, πριν γίνει αυτό, θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου και στους συνεργάτες της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Όπως έγινε γνωστό, η παγκόσμια παρουσίαση του καινούργιου Evoque θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στην Αργολίδα. Περισσότεροι από 5.700 δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι της JLR και στελέχη, θα φιλοξενηθούν σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο Κρανίδι, με τα test-drives να γίνονται στην ευρύτερη περιοχή.

Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη επιτυχία της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας, καθώς, σπάνια premium αυτοκινητοβιομηχανίες επιλέγουν την Ελλάδα για ένα τόσο σπουδαίο γεγονός με τόσο σημαντική διαφημιστική προβολή.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Πηγή: zougla.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ