ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Εκπληκτική η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:54:00 μ.μ. |
Εκπληκτική η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους
Την Παρασκευή εμείς όλοι στο Καποδιστριακό σχολείο ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές γεμάτες πλούσια συναισθήματα. 

Το πρωί ξεκινήσαμε πηγαίνοντας τα παιδιά της Ε' τάξης στο γηροκομείο να ψάλλουμε στους γέροντες τα κάλαντα και να δώσουμε λίγη χαρά στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. 
Στη συνέχεια τα παιδιά της έκτης τάξης συγκέντρωσαν τα τρόφιμα που με μεγάλη γενναιοδωρία προσέφεραν οι γονείς όλων των παιδιών και τα παρέδωσαν στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μας καθώς και στο φιλόπτωχο ταμείο της ενορίας μας για να μπορούν να κάνουν καλύτερες γιορτές οικογένειες της πόλης μας. Κατόπιν τα παιδιά του ΣΤ1 πήγαν στον δήμαρχο να πουν τα κάλαντα. Το απόγευμα είχαμε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας. 
Μια υπέροχη δουλειά δασκάλων και μαθητών των Α',Β',Ε' και ΣΤ' τάξεων καταχειροκροτήθηκε από το γεμάτο θέατρο. Οι κυρίες του Συλλόγου μας είχαν επιμεληθεί δημιουργίες του παζαριού και μαμάδες πρόσφεραν γλυκίσματα φτιάχνοντας έναν υπέροχο μπουφέ.  Απ' αυτή τη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο Αγιος Βασίλης ο οποίος πρόσφερε γλειφιτζούρια σε όλα τα παιδάκια. 
Ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή του Σχολείου μας κ.Πέτρο Κωτσόπουλο, τις δασκάλες κα Μερκούρη Τζένη, Γιαννάκη Ελένη, Κλεισάρη Σοφία, Κουτρουφίνη Ράνια, Μπέγκου Ελένη, Παπαμιχαήλ Μαρία, κ.Τσάγκαρη Νίκο και τη μουσικό μας κα Φωτεινού Άννα για την άψογη συνεργασία και τους συγχαίρουμε για το υπέροχο αποτέλεσμα. 

Ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Μανιάτη βουλευτή Αργολίδας που μας τίμησε με την παρουσία του, τους γονείς που πρόσφεραν τα υπέροχα γλυκίσματα, τους γονείς που στήριξαν το χριστουγεννιάτικο παζάρι μας, τον φούρνο "Καραμπατής" που πρόσφερε γλυκά για τους γέροντες του γηροκομείου καθώς και όλους τους γονείς του σχολείου μας για την προσφορά τους σε τρόφιμα για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. 

Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία...!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ