ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Το Ναύπλιο 2017 νίκησε με 1-0 τον Ερμή Κιβερίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:10:00 μ.μ. | | |
Το Ναύπλιο 2017 νίκησε με 1-0 τον Ερμή Κιβερίου
Στο Ναύπλιο ήταν στραμμένα όλα τα βλέμματα στα παιχνίδια του Σαββάτου για την Α1 κατηγορία, όπου το Ναύπλιο 2017 φιλοξένησε την πρωτοπόρο ομάδα του Ερμή Κιβερίου για την 11η αγωνιστική.


Δύο ομάδες οι οποίες θέλουν την πρώτη θέση της βαθμολογίας κονταροχτυπήθηκαν για τους τρεις βαθμούς αλλά η μία έφυγε από το γήπεδο με αυτούς και αυτή ήταν το Ναύπλιο 2017.
Ο πιο φορμαρισμένος ποδοσφαιριστής του Ναυπλίου 2017 , ο αριστεροπόδαρος Νίκος Μίχος ήταν αυτός που ξεκλείδωσε το ματς για την ομάδα του πετυχαίνοντας το γκολ με κεφαλιά στο 65' μετά από εκτέλεση φάουλ του Αγγελόπουλου.

Το κεφάλι λοιπόν του Νίκου Μίχου βάζει φωτιά στο πρωτάθλημα και στην κορυφή της βαθμολογίας αφού οι τέσσερις πρώτες ομάδες βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής και εξηγούμαστε.

Ο Ερμής παραμένει στην πρώτη θέση με 28 βαθμούς και αν αύριο κερδίσει ο Ατρόμητος Παναριτίου τον Πανναυπλιακό τον φτάνει και συγκατοικούν στην πρώτη θέση. 

Η Κορωνίδα Κοιλάδας έχασε τρομερή ευκαιρία και δεν εκμεταλεύτηκε το στραβοπάτημα του Ερμή και έμεινε στους 25 γιατί ηττήθηκε από τον Πανασιναϊκό με 2-1.

Φυσικά το Ναύπλιο 2017 με τη νίκη του πλησίασε τον Ερμή στους δύο βαθμούς και πήγε στους 26.

Οπότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει από δω και πέρα με τα ντέρμπι μεταξύ των πρώτων ομάδων να έρχονται. 

Στους 7 βαθμούς από την κορυφή μείωσε ο Αριστείωνας (21) ο οποίος κέρδισε εύκολα τον Αριστέα 4-1 εκτός έδρας και στους 8 ο Αστέρας Δρεπανιακός (20) που και αυτός πέρασε από τη Νέα Επίδαυρο με 2-1.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ