ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Ο «Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.ΑΣ.» "τσίμπησε" 35χρονο με ναρκωτικά στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:17:00 π.μ. | |
Ο «Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.ΑΣ.» "τσίμπησε" 35χρονο με ναρκωτικά στο Ναύπλιο
Στο πλαίσιο του Προγράμματος Ελεγχόμενης Ρεαλιστικής, Στοχευμένης, Εμφανούς Αστυνόμευσης , συνελήφθη, χθες (30.11.2018) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, 25χρονος ημεδαπός, για ναρκωτικά.


Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.ΑΣ.», χθες (30.11.2018) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπλίου, του Τμήματος Τροχαίας Ναυπλίου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, πραγματοποίησαν έλεγχο στον 25χρονο, καθώς και σε όχημα με το οποίο κινούνταν, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -69,8- γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των -300- ευρώ και ένα (1) κινητό τηλέφωνο, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του ανωτέρω, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, με τη συνδρομή δύο (2) αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -559- γραμμαρίων, τρίφτης κάνναβης, καθώς και ένα (1) κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα.

Ο 25χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ