ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία το 4o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής στο ΔΑΚ Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:06:00 μ.μ. |
Με μεγάλη επιτυχία το 4o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής στο ΔΑΚ Άργους
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Άργους το 4o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής. Η ομάδα του Α. Σ. ¨Διαγόρας Άργους¨ κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο.

Η Αισθητική Ομαδική Γυμναστική (AGG) έχει αναγνωριστεί διεθνώς ως αγωνιστικό άθλημα από το 1996 και η προέλευσή της ¨εκτείνεται¨ πολλά χρόνια πίσω, στην Αρχαία Ελλάδα. Αυτό, λοιπόν το μεγάλο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός φιλοξενήθηκε - με επιτυχία - για πρώτη φορά στην αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης, το Άργος. Πάνω από 300 αθλήτριες απ' όλη την Ελλάδα χάρισαν ένα υπέροχο θέαμα αρμονικών, ρυθμικών και δυναμικών αέναων κινήσεων.
Ο κ. Πέτρος Διολίτσης Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ που ανέλαβε τη διοργάνωση των αγώνων σε αγαστή συνεργασία με το Διαγόρα Άργους, είπε: «Θέλω να συγχαρώ τον Α.Σ. ¨Διαγόρα Άργους¨ που ασχολείται με τη ρυθμική και την αισθητική ομαδική γυμναστική, για την πρωτοβουλία αυτής της τόσο σημαντικής διοργάνωσης. Συγχαίρω, επίσης, την προπονήτρια του ΑΣ κα Χριστίνα Αναστασίου και τις μικρές αθλήτριες, για την κατάκτηση του Χάλκινου Μεταλλίου. 
Είμαι χαρούμενος γιατί ο Δήμαρχος μας Δημήτρης Καμπόσος στηρίζει τον πολιτισμό και τον αθλητισμό στην πόλη μας. Η επιτυχής συνεργασία της ΚΕΔΑΜ με το ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα και Αθηλητισμός και τη ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ member A της International Federation of Aesthetic Group / Gymnastics IFAGG (Διεθνής Ομοσπονδίας Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής), σχετικά με το θέμα της διοργάνωσης του 4oυ Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής, το απέδειξε».
 Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ
Πέτρος Διολίτσης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ